Șase persoane arestate în dosarul traficanților de droguri de la Bacău

0
Publicat:

Oamenii legii au efectuat mai multe percheziții domiciliare, ocazie cu care au găsit mai multe cantități de droguri, dar și bani și telefoane mobile.

Drogurile și obiectele găsite la percheziții FOTO. IPJ Bacău
Drogurile și obiectele găsite la percheziții FOTO. IPJ Bacău

În urma celor 8 percheziții domiciliare efectuate pe 22 martie, de către polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Bacău, au fost depistate aproximativ 150 de grame de cannabis, 75 de grame rezină de cannabis (Hașiș), 2 grame de amfetamină (Speed), 7 dispozitive de tip grinder, 5 cântare de mare precizie și alte obiecte și dispozitive folosite la prepararea, porționarea și administrarea drogurilor.

Totodată, au fost descoperite mai multe telefoane mobile, aproximativ 8.000 de lei și peste 1.000 de euro, despre care există bănuiala că ar fi provenit din vânzarea drogurilor.

”Astfel, au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, pentru audieri, 7 persoane bănuite, toate fiind reținute, pentru 24 de ore. Ulterior, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Bacău, care a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a 6 dintre persoanele bănuite și măsura arestului la domiciliu față de o alta”, potrivit IPJ Bacău.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. La acțiune au participat polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite