Percheziții la traficanți de droguri de mare risc. Printre consumatori se aflau și elevi FOTO VIDEO

0
Publicat:

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Bacău, efectuează 8 percheziții domiciliare, în județul Bacău.

Potrivit Poliției Bacău, perchezițiile vizează trei cauze, având ca obiect săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc.

”În cauză s-a reținut că, în perioada 2022 – martie 2023, mai multe persoane ar fi comercializat droguri de risc și de mare risc (cannabis și amfetamine), către consumatori, inclusiv elevi, din municipiul Bacău și localitățile învecinate. Peste 20 de persoane urmează să fie conduse, pentru audieri, la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău”, potrivit IPJ Bacău.

Drogurile găsite la percheziții FOTO: IPJ Bacău
Drogurile găsite la percheziții FOTO: IPJ Bacău

La acțiune participă polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

BacăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite