Accident spectaculos pe E85, în Bacău. O mașină lovește un cap de pod și se învârte în aer VIDEO

0
Publicat:

Evenimentul rutier a avut loc duminică, 18 decembrie, pe E85, în localitatea Dumbrava din județul Bacău. Un autoturism a acroșat violent un cap de pod și s-a răsturnat.

Momentul în care mașina se prăbușește pe carosabil FOTO captură video
Momentul în care mașina se prăbușește pe carosabil FOTO captură video

Un grav accident rutier a avut loc duminică, 18 decembrie, în localitatea băcăuană Dumbrava. O cameră video amplasată la o casă din comună a surprins momentul în care o mașină acroșează violent un cap de pod, se învârte în aer și apoi se lovește puternic de asfalt.

SURSĂ VDEO Tudor Bălăceanu

E85-drumul morții

Drumul european 85, supranumit „Drumul morții”, este constant scena unor accidente teribile de circulație. Pe 17 august 2022, un alt accident grav, soldat cu cinci victime, a avut loc în comuna băcăuană Nicolae Bălcescu.

Poliţiştii au stabilit că o soferiţă de 36 de ani, din localitatea amintită, în timp ce conducea un autoturism pe E85, pe directia Bacău–Sascut, la efectuarea virajului la stânga a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de o femeie de 45 de ani.

Trei persoane au fost rănite în urma evenimentului rutier, fiind vorba de cele două şoferiţe şi o pasageră  din localitatea Faraoani. Cele doua conducătoare auto nu au consumat alcool.

La faţa locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă, descarcerare, o autospecială de primă intervenţie şi comandă, un echipaj SMURD şi o ambulanţă a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bacău.

„În urma accidentului dintre două autoturisme au rezultat 5 victime, dintre care: o victimă descarcerată, conştientă, şi preluată în vederea transportului la spital de către echipajul SAJ; o victimă preluată în vederea transportului la spital de al doilea echipaj SAJ; o victimă preluată în vederea transportului la spital de către echipajul SMURD şi 2 victime, minore, au fost evaluate de către echipajul SMURD şi au refuzat transportul la spital”, au precizat reprezentanţii ISU Bacău.

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite