Greșeala de începător a unui traficant de droguri. Cum l-au prins polițiștii în aeroport, înainte de îmbarcare

0
Publicat:

Un traficant de cocaină și amfetamină a fost reținut de polițiștii de frontieră pentru că nu s-a putut abține să nu ia droguri în avion pentru consumul propriu.

Traficantul de droguri luase canabis în bagaj pentru consum propriu FOTO arhivă Adevărul
Traficantul de droguri luase canabis în bagaj pentru consum propriu FOTO arhivă Adevărul

Pe 19 ianuarie, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Bacău împreună cu polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău au efectuat două percheziții domiciliare pe raza municipiului Bacău, într-un dosar în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc și deţinere de droguri de risc și de mare risc, pentru consum propriu, fără drept.

„S-a reținut că, în cursul anului 2022, un inculpat a comercializat în repetate rânduri droguri de mare risc (MDMA, amfetamină și cocaină) consumatorilor de pe raza municipiului Bacău. De asemenea, acesta a fost depistat la data de 30.01.2020, în incinta Aeroportului George Enescu din municipiul Bacău, de lucrători din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră – Punctul de Poliţie Frontieră Aeroport Bacău, în timp ce deținea pentru consum propriu cantitatea de aproximativ un gram de canabis”, au stabilit procurorii DIICOT Bacău.

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate la suspectul de trafic de droguri au fost descoperite cantitățile de 44 de grame de MDMA și un gram de canabis, un cântar electronic, dispozitive folosite la prepararea și administrarea drogurilor cu urme de droguri de risc și de mare risc, respectiv MDMA, Ketamină și THC, 2 telefoane mobile, 3 SDD-uri, precum și suma de 1.900 de lei.

Pe 19 ianuarie, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Bacău au dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore, acesta urmând a fi prezentat în cursul zilei de vineri, 20 ianuarie, Tribunalului Bacău cu propunere de arestare preventivă.

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite