Cavou vândut pe OLX la preț de garsonieră. Cât cere proprietarul pe 6 locuri de veci

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe platforma de vânzări OLX abundă anunțurile privind vânzarea unor locuri de veci, dar prețurile pentru unele dintre acestea concurează cu cele la care sunt scoase la vânzare garsoniere și chiar apartamente mai mici.

Locuri de veci au ajuns să coste mii de euro. FOTO: Arhivă Adevărul
Locuri de veci au ajuns să coste mii de euro. FOTO: Arhivă Adevărul

Mai mulți băcăuani și-au scos la vânzare pe OLX locurile de veci pe care le dețin în cimitirele din oraș la prețuri uriașe, de mii de euro. Cap de listă este un anunț, prin care proprietarul anunță că vinde un cavou cu 6 locuri de veci în Cimitirul Central din Bacău cu nu mai puțin de 17.000 de euro.

„Vând cavou tip criptă, în cimitirul central Bacău, situat în partea dreaptă a capelei, chiar pe mijloc, 6 locuri de veci, este liber de orice obligații, intrare laterală pe la obloanele negre! Pentru detalii mă puteți contacta”, se arată în anunțul postat pe platforma de vânzări.

Cu prețul amintit poate fi cumpărată o garsonieră sau chiar un apartament situat într-o zonă mai periferică a Bacăului.

Nu este singurul anunț de acest gen. Un alt băcăuan cere 13.500 de euro pentru două locuri de veci în același cimitir din oraș.

„2 locuri de veci, libere/nefolosite, în fața bisericii, lângă drumul principal. Deținute de aceeași familie din 1948. Poze recente (decembrie 2022). Localizare: zona B, rând 10, poziția 4B(centru) și 4C (sud) Prețul este pentru ambele locuri”, se menționează în anunțul de vânzare.

Alte două locuri de veci în Cimitirul Central din Bacău pot fi cumpărate cu 7.300 de euro, prețul fiind negociabil.

„Vând loc de veci nefolosit în cimitirul central Bacău. Semicavou cu 2 locuri, localizat imediat în apropierea bisericii, pe partea dreaptă”, detaliază proprietarul.

Cei care vor să cumpere o criptă cu trei locuri de veci în cimitirul menționat trebuie să scoată din buzunar 6.500 de euro.

Un alt băcăuan oferă un loc de înmormântare „lângă oraș” pentru 3.500 de euro, prețul fiind negociabil, și face mențiunea: „Nu ofertați aiurea.”

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite