Accident mortal provocat de un taximetrist beat la Bacău. Clientul său a decedat

0
Publicat:

Taximetristul a pierdut controlul mașinii pe fondul consumului de alcool și s-a răsturnat într-o curbă deosebit de periculoasă pe DN12A, la ieșirea din Onești spre Târgu Ocna (Bacău).

O persoană a decedat în urma accidentului provocat de taximetrist FOTO arhivă Adevărul
O persoană a decedat în urma accidentului provocat de taximetrist FOTO arhivă Adevărul

Un grav accident rutier a avut loc sâmbătă, 25 martie, pe DN12A, la ieșirea din Onești spre Târgu Ocna, soldat cu un deces și două persoane rănite.

Un taxi s-a răsturnat în afara carosabilului într-o curbă deosebit de periculoasă, iar un bărbat de 46 de ani, care era pasager pe bancheta din spate a mașinii, a decedat în urma rănilor suferite.

Conducătorul auto și o femeie de pe scaunul dreapta față au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

După testarea cu aparatul etilotest, s-a stabilit că taximetristul avea o alcoolemie de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au deschis dosar penal pe numele lui pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducere pe drumurile publice a unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

A adormit la volan şi a făcut prăpăd pe E85

Un alt accident rutier în care a fost implicat un șofer de taxi a avut loc pe 7.03.2022, pe E85, în localitatea băcăuană Răcăciuni.

Şoferul unui taxi a adormit la volan şi a pătruns cu maşina pe contrasens, lovind un autotren. Un alt treilea autovehicul a derapat pe asfaltul umplut de motorina scursă din rezervorul TIR-ului.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti s-a stabilit că accidentul a fost provocat de şoferul de 57 de ani al unui taxi, care ar fi adormit la volan şi ar fi ajuns pe contrasens, unde s-a lovit de un autotren.

Un SUV a derapat din cauza motorinei scurse pe carosabil. Taximetristul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, suferind mai multe fracturi în urma accidentului.

În zonă s-a circulat dirijat timp de aproape o oră, pe un singur sens, până când echipa Direcţiei de Drumuri Bacău a curăţat asfaltul de motorină. 

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite