Taximetrist reținut la Galați. A rănit două persoane și a fugit de la locul accidentului

0
Publicat:

Un taximetrist de 33 de ani, din Galați, a fost reținut de polițiști deoarece a intrat cu maşina pe contrasens, a lovit un alt autoturism, a rănit două persoane, iar ulterior a fugit de la locul faptei abandonând autovehiculul.

Taximetrist reținut de polițiștii gălățeni FOTO: Poliția Galați
Taximetrist reținut de polițiștii gălățeni FOTO: Poliția Galați

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Galați, un șofer de taxi a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care era condus regulamentar de un bărbat de 41 ani, din municipiul Galați.

„În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a bărbatului de 41 ani, dar și a soției acestuia, o femeie de 42 ani, care se afla pasager pe bancheta dreapta față. Cei doi au fost transportați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei, unde au rămas internați pentru investigații medicale amănunțite”, a transmis Poliția Galați.

Taximetristul a fugit de la locul faptei

Taximetristul, intrat pe contrasens, a abandonat autoturismul și a părăsit locul producerii accidentului până la sosirea polițiștilor. Ulterior, acesta a fost identificat, fiind vorba despre un bărbat de 33 ani, din municipiul Galați.

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Galaţi l-au depistat duminică seară pe bărbatul de 33 de ani, care se sustrăgea cercetărilor şi se refugiase în interiorul unui apartament situat într-un bloc de pe raza municipiului Galaţi, unde locuia cu chirie.

„A fost testat alcoolscop, iar rezultatul a fost de 0,27 mg/l alcool pur în aerul expirat. După audieri şi după administrarea probatoriului în dosarul penal, poliţiştii au dispus reţinerea sa pentru 24 de ore”, a informat IPJ Galați.

Șoferul de taxi a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Galaţi, urmând să fie prezentat în cursul zilei de luni, 21 noiembrie, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi în vederea luării unei măsuri preventive. 

Conducătorul auto de 41 ani (cel lovit de taximetrist) posedă permis de conducere valabil, iar la testarea alcoolscop, rezultatul a fost negativ.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite