Moarte suspectă într-un magazin din Bacău. Un bărbat a căzut de la etajul 2 al clădirii în condiții încă neelucidate

0
Publicat:

Un bărbat în vârstă de 52 de ani a murit în Bacău, prăbușit de la etajul al doilea al unui magazin. Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Trupul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală FOTO arhivă Adevărul
Trupul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală FOTO arhivă Adevărul

Joi, 16 martie 2023, polițiștii Secției 2 Poliție Bacău au fost sesizați, prin 112, de către un tânăr de 27 de ani, din localitate, despre faptul că un bărbat a căzut de la etajul al doilea al unui magazin din oraș.

„Polițiștii s-au deplasat la fața locului unde au identificat cadavrul unui bărbat de 52 de ani, din comuna Ungureni, care a fost transportat la morgă în vederea efectuării autopsiei. Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă”, au precizat reprezentanții IPJ Bacău.

Anchetatorii au mai multe variante de lucru: trebuie să stabilească dacă victima s-a dezechilibrat și a căzut în gol, s-a aruncat în mod intenționat de la etajul al doilea al magazinului sau a fost împinsă.

S-a aruncat de la etajul 25 după ce a luat singur masa la un restaurant de lux     

Un alt deces cu semne de întrebare a avut loc în București pe 4 ianuarie 2023. Un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost găsit zdrobit de asfalt la baza unei clădiri de birouri. El ar fi luat masa singur cu puțin timp înainte, la un restaurant din clădirea Ana Tower, din nordul Capitalei. La un moment dat s-a ridicat de la masă, a ieșit pe terasă și s-a aruncat de la etaj.

Tragedia a avut loc în jurul orei 22.00, iar apelul la 112 a fost dat de recepționerii complexului. Impactul a fost fatal. La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care nu a putut decât să constate decesul.

„În cursul acestei seri, 4 ianuarie 2023, în jurul orei 22.20, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 2 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că un bărbat s-ar fi precipitat de la terasa unui imobil, din Sectorul 1. La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constat decesul persoanei. În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri", a anunțat Direcția Generală de Poliție a municipiului București.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite