Dansatoare îmbrăcate sumar și mișcări lascive, la un târg de Florii. Erau prezenți și copii VIDEO

0
Publicat:

Primăria municipiului Alexandria a organizat în Parcul Pădurea Vedea un Târg de Florii. evenimentul a presupus și mai multe momente artistice, unul dintre ele stârnind multe comentarii și nemulțumiri.

Captură video Alexandria 2.0
Captură video Alexandria 2.0

De Florii, locuitorii municipiului Alexandria, județul Teleorman, au avut parte de un moment controversat. Pe scena amenajată pentru Târgul de Florii au urcat două dansatoare care, îmbrăcate sumar, au dansat lasciv, fapt care i-a determinat pe oameni să se întrebe dacă un astfel de show nu ar fi trebuit să aibă loc într-un club, nu în fața copiilor. 

Imaginile postate pe contul de Facebook Alexandria 2.0 arată cum cele două fete se dezlănțuie în fața publicului, unde numeroși spectatori erau copii. 

Primăria municipiului Alexandria a organizat duminică, 10 aprilie, un program festiv de Florii, din care a făcut parte și acest moment controversat. Dansatoarele au urcat pe scană alături de un artist invitat să întrețină atmosfera.

Ce comentează oamenii

După apariția imaginilor pe rețelelle sociale, comentariile nu au întârziat să apară.

Dansul purificării sufletului la Alexandria, într-un spectacol plătit de Primărie, în duminică Floriilor”.

Foarte educativ pentru copiii care se aflau în public. Rușine organizatorilor!

Daaaa, foarte educativ pentru copiii care se aflau în public”

„Astea sunt de club, nu să vadă copiii așa ceva”

„Să le lumineze Dumnezeu mințile celor care încurajează astfel de momente. În această perioadă pascală ne rugâm pentru toți să vadă și alt mod frumos de participare la alte momente pentru suflet!”

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite