O persoană a murit şi alte trei au fost rănite într-un accident cumplit produs pe E 70

0
Publicat:

O persoană a murit şi trei au fost rănite, miercuri, într-un accident rutier produs pe E 70, între Alexandria şi Vităneşti, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Teleorman.

Teribil accident pe E 70 FOTO Arhivă ISU
Teribil accident pe E 70 FOTO Arhivă ISU

"În urma acestui accident au rezultat patru victime, cu vârste cuprinse între 20 şi 35 de ani, dintre care una încarcerată, decedată. Persoanele rănite, cu diferite traumatisme, conştiente şi cooperante, au primit primul ajutor şi au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe Alexandria", precizează ISU Teleorman, citat de Agerpres.

La faţa locului s-a intervenit cu o autospecială de stingere, un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD şi două ambulanţe.

"Pompierii au acţionat cu accesoriile de descarcerare pentru scoaterea persoanei din caroseria deformată, iar după asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, cazul a rămas în atenţia autorităţilor competente pentru cercetări", mai informează ISU Teleorman.

O altă nenorocire a avut loc în urmă cu o săptămână

În urmă cu o săptămână, o persoană a murit și alte două au fost rănite într-un teribil accident produs pe drumul european 70. Nenorocirea a fost provocată de un şofer băut care a lovit un biciclist. Imediat maşina sa a ricoşat în alt autoturism.

Un bărbat de 42 de ani a murit, iar o femeie şi un adolescent au fost răniţi în accidentul produs, miercuri seară, pe drumul european 70, în localitatea Bujoreni, din judeţul Teleorman.

Conform primelor informații furnizate de anchetatori, un şofer băut a acroşat un biciclist, după care maşina pe care o conducea a ricoşat în alt autoturism, care circula din sens opus.

În urma accidentului, biciclistul a intrat în stop cardio-respirator, eforturile echipajelor medicale de a-l resuscita fiind fără rezultat. De asemenea, o femeie în vârstă de 45 de ani, din oraşul Zimnicea, pasageră în autoturismul condus de bărbatul în vârstă de 51 de ani a fost rănită, la fel şi un tânăr de 17 ani, pasager în celălalt autoturism. Ambii au fost duşi la Unitatea de Primiri Urgenţe din Alexandria.

Poliţiştii i-au testat pe cei doi şoferi, constatând în cazul bărbatului de 62 de ani o concentraţie de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care şoferul a fost dus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite