Pedeapsă redusă la jumătate pentru tânăra din Alba Iulia care şi-a înjunghiat iubitul cu un cuţit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără în vârstă de 20 de ani din Alba Iulia care şi-a înjunghiat iubitul cu un cuţit a fost condamnată definitiv de Curte de Apel Alba Iulia la 1 an şi 6 luni de închisoare cu suspendare sub supraveghere. Instnaţa a reţinut circumstanţe atenuante şi a redus la jumătate pedeapsa iniţială decisă la Tribunal.

Decizia definitivă a fost pronunţată în 15 septembrie 2014. Francisca Molnar Maria l-a înjunghiat pe un tânăr de 24 de ani, împreună cu care locuia. Agresiunea a avut loc în luna februarie 2014. 

Tânăra a fost reţinută pentru 24 de ore, dar a fost cercetată ulterior sub control judicar. Victima, un tânăr de 24 de ani din judeţul Mureş, a ajuns în spital după ce a fost înjunghiat cu un cuţit în partea stângă a abdomenului.

Incidentul s-a petrecut într-un bloc de pe strada Arnsberg din cartierul Cetate din Alba Iulia, în urma unui conflict spontan. Maria Francisca Molnar este absolventă a Liceului Sportiv din Alba Iulia şi a fost atletă la Clubul Sportiv Unirea. 

Potrivit IPJ Alba, tânăra locuia împreună cu iubitul ei, B.S.N.. Pe fondul unei neînţelegeri, l-a înjunghiat în zona hemitoracică, după care a sunat la 112. 

Tânără de 20 de ani din Alba Iulia condamnată la închisoare cu suspendare după ce şi-a înjunghiat iubitul

Tată şi fiu din Alba Iulia, condamnaţi pentru trafic de droguri şi ultraj, prinşi după ce au venit în ţară din Norvegia

Decizie definitivă la ÎCCJ într-un dosar cu 9 traficanţi de droguri din Alba Iulia: pedeapsă redusă pentru unul dintre inculpaţi

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite