Tânără de 20 de ani din Alba Iulia condamnată la închisoare cu suspendare după ce şi-a înjunghiat iubitul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără în vârstă de 20 de ani a fost condamnată de Tribunalul Alba la 3 ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere pentru tentativă de omor. Francisca Molnar Maria l-a înjunghiat pe un tânăr de 24 de ani, împreună cu care locuia.

Decizia instanţei a fost pronunţată în 15 septembrie 2014. Agresiunea a avut loc în luna februarie 2014. Tânăra a fost reţinută pentru 24 de ore, dar a fost cercetată ulterior sub control judicar. Victima, un tânăr de 24 de ani din judeţul Mureş, a ajuns în spital după ce a fost înjunghiat cu un cuţit în partea stângă a abdomenului. 

Incidentul s-a petrecut într-un bloc de pe strada Arnsberg din cartierul Cetate din Alba Iulia, în urma unui conflict spontan. Maria Francisca Molnar este absolventă a Liceului Sportiv din Alba Iulia şi a fost atletă la Clubul Sportiv Unirea. Potrivit IPJ Alba, tânăra locuia împreună cu iubitul ei, B.S.N.. Pe fondul unei neînţelegeri, l-a înjunghiat în zona hemitoracică, după care a sunat la 112. 

La spital, bărbatul a suferit o intervenţie chirurgicală. Decizia Tribunalului Alba poate fi contestată la Curtea de Apel Alba Iulia. Inculpata a recunoscut şi regretat fapta, motiv pentru care a beneficiat de reducerea semnificativă a acesteia şi suspendarea executării sub supraveghere.

Tată şi fiu din Alba Iulia, condamnaţi pentru trafic de droguri şi ultraj, prinşi după ce au venit în ţară din Norvegia

Decizie definitivă la ÎCCJ într-un dosar cu 9 traficanţi de droguri din Alba Iulia: pedeapsă redusă pentru unul dintre inculpaţi

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite