Noul mall de la Alba Iulia avansează în ritm alert. Brandurile celebre care au închiriat spații

0
Publicat:

Lucrările la noul mall din Alba Iulia, investiție de 50 de milioane de euro, avansează într-un ritm alert. Investitorii sunt Prime Kapital şi Mas Rei, care mai dețin centre comerciale în România și în Europa de Est.

Construcția noului mall avansează în ritm alert FOTO alba24.ro
Construcția noului mall avansează în ritm alert FOTO alba24.ro

Lucrările sunt într-un stadiu avansat la corpul de cladire aflat în partea de nord-est, zonă în care ar urma să fie deschis, printre altele și un hipermarket. De asemenea, parcarea centrului comercial a fost asfaltată, iar sensul giratoriu care face legătura cu strada Alexandru Ioan Cuza a fost finalizat.

Valoarea investiției a crescut de la 44,8 milioane de euro la 47,2 milioane de euro. Potrivit reprezentanților Mas Rei, până la sfârșitul lunii iunie 2022, peste 80% din totalul de 28.900 mp de spații comerciale era deja închiriat către companii naționale și internaționale.

Proiectul noului mall de la Alba Iulia FOTO Prime Capital
Proiectul noului mall de la Alba Iulia FOTO Prime Capital

Alba Iulia Mall va include un hypermarket cu zone proprii pentru pregătire produse, galerii comerciale (boutique-uri, showroom-uri) şi zonă de food-court (restaurante, fast-food-uri). Potrivit unei prezentări recente, noul centru comercial va avea la parter un hipermarket, magazine de modă, haine, încălţăminte, jucării, mobilă, electronice şi electrocasnice. La etaj vor fi amenajate restaurante şi fast-food-uri, dar şi o sală de fitness şi un cazinou.

Magazinul cu cea mai mare suprafață, care va fi prezent în noul mall din Alba Iulia, este un hypermarket Carrefour. De asemenea, va exista și o farmacie Dr. Max. În apropierea Hypermarket-ului Carrefour, se vor afla brandurile Altex, Mobexpert, Sinsay, Marelbo, Elcokids și LC Waikiki.

Poriectul noii construcții FOTO Prime Capital
Poriectul noii construcții FOTO Prime Capital

În cea de-a doua arteră a mall-ului, vor exista magazine precum DM, PEPCO, Kenvelo, Reserved, 4F, Siebel, Teilor, Douglas, CCC, COLIN`S, Cropp, Hervis, New Yorker, Noriel, Jolidon sau Cărturești. Mall-ul va avea mai multe magazine mai mici, dar și cafenele, sedii ale unor bănci sau ale operatorilor de telefonie.

„Proprietatea beneficiază de un bazin de aproximativ 228.000 de locuitori aflaţi la o distanţă de 60 de minute cu maşina. Mall-ul este situat lângă o zonă dens populată şi are o vizibilitate excelentă şi acces la drumul european E81. Primul şi singurul centru de vânzare cu amănuntul modern al oraşului include o facilitate impresionantă de divertisment şi agrement şi va beneficia de o ofertă de retail diversă şi de chiriaşi naţionali şi internaţionali”, a transmis dezvoltatorul care construieşte centrul comercial.

Pentru o buna funcționare a obiectivului propus se prevede realizarea unei parcări supraterane, amenajarea incintei cu alei carosabile şi pietonale, spaţii verzi, împrejmuirea terenului, amplasarea de semnale publicitare, a unui post trafo, branșarea la utilități, amenajarea acceselor.

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite