Au furat whiskey dintr-un magazin şi l-au schimbat pe droguri. Furnizorul de stupefiante nu a fost găsit

0
0
Tinerii au fost descoperiţi după vizionarea camerelor de supraveghere. Foto: IPJ Alba
Tinerii au fost descoperiţi după vizionarea camerelor de supraveghere. Foto: IPJ Alba

Trei tineri din Cugir au furat dintr-un magazin mai multe sticle de whiskey pe care le-au schimbat, ulterior, pe droguri.

Tinerii au fost identificaţi rapid de poliţie şi au fost trimişi în judecată pentru furt calificat. Recent, Judecătoria Alba Iulia a pronunţat prima hotărârea în dosar.

”La data de 04 mai 2021, în jurul orei 19.23, inculpaţii s-au deplasat la magazinul din Cugir, de unde au sustras 2 sticle de whiskey marca Ballantines şi 10 bucăţi de ciocolată marca Milka. Apoi, în jurul orei 19.57, cei doi inculpaţi, însoţiţi de această dată şi de cel de al treilea tânăr au revenit la magazin, toţi trei sustrăgând 3 sticle de whiskey marca J&B şi patru sticle de whiskey marca Ballantines, cauzând astfel persoanei vătămate un prejudiciu total de 240,41 lei”, se precizează în hotărârea instanţei.

   

Tinerii au ascuns sticlele cu băutură sub haine şi aşa au reuşit să plece din magazin. Au fost identificaţi pe baza imaginilor video surprinse de camerele aflate în nteriorul magazinului.

Cei trei şi-au recunoscut faptele, astfel încât au beneficiat de clemenţă din partea judecătorului. Au declarat că au schimbat sticlele de băutură pe substanţe etnobotanice. ”Bunurile astfel sustrase au fost date unei persoane neidentificate până în prezent, aceştia primind la schimb substanţe etnobotanice”, se mai arată în hotărâre.

În final, fiecare a fost condamnat la plata unei amenzi penale în valoare de 1.500 de lei. Hotărârea Judecătoriei Alba Iulia poate fi contestată cu apel.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Premierul Nicolae Ciucă: „Fabricile de la Cugir nu au putut onora un contract de 1.000 de pistoale pentru Armata Română“

Dispută între liberali, într-un oraş din Transilvania. Un fost viceprimar pierde procesul prin care contestă schimbarea din funcţie

Mai multe - Alba Iulia

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite