FOTO Instructoare de yoga pozează dezbrăcată pentru a evidenţia cum sunt lucraţi muşchii în timpul exerciţiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petter Hegre este unul din cei mai cunoscuţi artişti realizatori de nuduri. FOTO: nerve.com
Petter Hegre este unul din cei mai cunoscuţi artişti realizatori de nuduri. FOTO: nerve.com

Petter Hegre, un fotograf norvegian, a încercat să surprindă modul în care sunt lucraţi muşchii în timpul practicării de yoga, prin realizarea mai multor nuduri cu soţia sa în timp ce execută mişcări de yoga.

Fotograful Peter Hegre a realizat şi ulterior a postat pe Reddit o serie de poze care o înfăţişează pe soţia sa în mai multe poziţii de yoga, aceasta fiind dezbrăcată pentru a încerca să demonstreze cum numeroase grupe de muşchi sunt puse în mişcare în timpul în care au loc exerciţiile de yoga.

Acest demers a plecat de la premisa că realizarea unor poze cu persoane care practică yoga îmbrăcate lejer nu poate prezenta în mod evident efectul mişcărilor şi întinderea muşchilor.

yoga6 foto Nerve

Site-ul nerve.com prezintă fotografiile cu instructorul de yoga, subliniind faptul că modul în care au fost acestea făcute prezintă într-un mod unic, beneficiile fiecărei poziţii asupra grupelor de muşchi.

yoga5 foto Nerve

Mai mult, explicaţia practicării de yoga merge de la modul în care este utilă pentru greutatea corporală până la enunţarea unor beneficii în care sunt punctate atuurile sexuale ale celor care aleg acest tip de exerciţii.

yoga10 foto Nerve
yoga9 foto Nerve
yoga8 foto Nerve
yoga4 foto Nerve
yoga2 foto Nerve
yoga3 foto Nerve
SocietatePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite