Cât costă „Revelionul Întârziaților”, pe Valea Oltului. Cele mai ofertante unități de cazare FOTO

0
Publicat:

Vâlcea este unul dintre cele mai bine aspectate județe din punct de vedere turistic. „Perla Oltului”, stațiunea Călimănești – Căciulata, are o ofertă bogată când vine vorba despre cazare.

Panoramă asupra hotelurilor Izvoare și Traian din Căciulata Vâlcea Foto Hotel Izvoare Căciulata
Panoramă asupra hotelurilor Izvoare și Traian din Căciulata Vâlcea Foto Hotel Izvoare Căciulata

Stațiunea Călimănești Căciulata, de pe Valea Oltului, din județul Vâlcea, are o ofertă extinsă de cazare, dispunând de hosteluri, cabane, vile, dar și de hoteluri de patru stele, dotate cu baze de tratament și centre SPA. Această stațiune balneară mai oferă multiple posibilități de petrecere a timpului liber în parcuri, ștranduri și piscine termale / aqua park-uri, excursii la mănăstiri, alee balneară, drumeții în natură pe trasee montane sau de aventură. Principalul scop pentru care cei mai mulți aleg această zonă îl reprezintă beneficiile asupra sănătății ale tratamentelor balneare.

Prețurile pentru o noapte de cazare pornesc de la 150 de lei și ajung la 800 de lei / cameră / apartament pentru două persoane, chiar și în timpul săptămânii.

Până acum, însă, doar trei hoteluri, de două, trei și patru stele (vezi galeria foto) și-au anunțat intenția de a organiza „Revelionul Întârziaților”.

Cel mai ieftin Revelion, la Hotelul Traian

Hotelul Traian, de două stele, dispune de 508 locuri de cazare în 244 de camere duble și 10 apartamente, bază de tratament și piscină cu apă termală. Amplasat vizavi de Parcul Izvoarelor din Căciulata, este cunoscut drept „hotelul pensionarilor” și va organiza „Revelionul Întârziaților” la finele săptămânii viitoare, 13 – 15 ianuarie. Prețurile oferite direct de hotel pleacă de la 400 de lei / noapte cu servicii de masă și ajung la 670 lei/persoană pentru două nopți cu mese incluse constând în cină bufet, două mic dejunuri bufet suedez, dejun și cină festivă. Turiștii au acces gratuit la centrul Wellness și SPA cu saună, jacuzzi și salină.

Agenția 3Bis oferă pachete care pornesc de la 502 lei/persoană/noapte cu mic dejun, cină și acces la SPA incluse, și ajung la 844 de lei/persoană/2 nopți (încă o cină în plus). Pentru două persoane, prețul pornește de la 870 lei/noapte.

La BalneoMedica, pachetul din categoria turism balnear, de două nopți, pentru o persoană, pleacă de la 669 lei.

Oferta de la Orizont ajunge la 200 de euro

Hotelul Orizont - Cozia, tot de trei stele, a fost inaugurat în 2006 și extins în 2010. Dispune de 19 camere cu pat matrimonial, 24 camere cu două paturi, patru apartamente, propria bază de tratament și Centru Welness & Spa dotat cu piscină cu apă dulce și bazin cu apă sărată încălzite, jacuzzi, salină artificială, saună, fântână de gheață, dușuri emoționale, sală de hidroterapie și saloane pentru masaj și împachetări.

Aici, „Revelionul Întârziaților” se organizează în perioada 27 – 29 ianuarie. Prețul pentru două nopți de cazare pornește de la 874 de lei, în pachetul oferit de BalneoMedica fiind incluse un mic dejun tip bufet suedez, o cină de bun venit cu meniu complet, băuturi alcoolice și non alcoolice, dar și o cină festivă cu un program muzical oferit de formația Trupa cu Cântec, șampanie și alte surprize, și acces la Centrul Wellness Spa.

Agenția 3Bis oferă pachete pentru o persoană care variază între 1.072 și 1.114 lei/ două nopți, în funcție de cameră, iar pentru două persoane prețurile sunt cuprinse între 1.445 lei și 2.000 de lei. Pentru trei adulți prețul ajunge la 2.907 lei cu posibilitatea de cazare în apartament/două nopți.

La Izvoare, pachetul de patru nopți pleacă de la 450 euro de persoană

Hotelul de patru stele Izvoare, din Căciulata, amplasat între Hotelul Traian și Perla Oltului, într-o clădire nou construită, are una dintre cele mai bogate oferte când vine vorba despre cazare. Dispune de 110 locuri în camere și apartamente variate, pentru care prețurile pornesc de la 329 lei/persoană și ajung la 602 lei/persoană/noapte. Unitatea este dotată cu o piscină exterioară cu apă geotermală, terasă, saună, ședințe de masaj la cerere, sală de sport, locuri de joacă interioare și exterioare. În parteneriat cu Hotelul Traian oferă și tratamente balneo pentru o gamă largă de afecțiuni.

„Revelionul Întârziaților de Ziua Unirii, la Izvoare” începe de la 1.550 lei/ pers/ sejur cazată în cameră dublă standard și 2.140 lei/ pers/ sejur cazată în cameră single standard, tarife percepute direct de hotel. În funcție de tipul camerei, prețul crește proporțional cu tariful camerei respective.

Pachetul include patru nopți de cazare (20 – 24 ianuarie), patru mic dejunuri stil bufet suedez, o cină cu meniu fix prestabilit, o cină festivă în data de 22 ianuarie cu atmosferă muzicală asigurată de un DJ, prânz tradițional în aer liber în data de 23 ianuarie, fișă cont în valoarea de 150 de lei/persoană pentru mesele de prânz și cina servite a la carte pe parcursul sejurului, acces la piscina exterioară, loc de joacă, sală de sport etc..

Oferta Agenției 3 Bis pentru „Revelionul Întârziaților” organizat în include un pachet de patru nopți care variază între 2.206 și 2.844 lei pentru o persoană, între 3.195 – 4245 lei pentru două persoane și între 5.070 și 6.750 lei pentru trei persoane.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite