Yoga pentru un sex minunat. Exerciţiu pentru femei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Exerciţiile de yoga pot mări fluxul de sânge la nivelul întregului organism, uşura iritabilitatea, îmbunătăţi excitarea şi reduce durerea din timpul sexului.

Sexul este o parte minunată a unei relaţii şi are o serie de beneficii pentru sănătate, inclusiv încurajarea secreţiei de hormoni ai „stării de bine“, îmbunătăţind postura, relaxarea şi chiar reducând riscul de afecţiuni cardiace.

Un exerciţiu de yoga poate ajuta la dezvoltarea unei mulţimi de senzaţii.  Se numeşte „aplecare cu picioare larg depărtate“ şi permite flexibilizarea şoldurilor, precum şi o susceptibilitate mai bună la excitare. Prtaţi haine mai largi şi găsiţi un loc unde să nu fiţi deranjată este sfatul dr. Marilyn Glenviile, specialistă britanică în sănptatea femeii, membră a Societăţii Regale de Medicină.

Aşezaţi-vă pe podea cu spatele drept şi cu picioarele depărtate. Imaginaţi-vă că vă trage în sus o coardă; simţiţi cum vi se întinde coloana vertebrală. Aveţi grijă să nu vă încovoiaţi spatele. Stând în această poziţie, deschideţi uşor picioarele până în momentul în care simţiţi o uşoară întindere a coapselor. Menţineţi genunchii în sus şi întindeţi şi degetele picioarelor.

Odată ce aţi stabilit un echilibru, mergeţi încet cu mâinile pe podea, în faţă, înclinaţi trunchiul înainte, menţinând spatele şi gâtul drepte. Coborâţi-l atât cât să vă simţiţi confortabil; nu vă solicitaţi spatele. Menţineţi poziţia timp de cinci până la zece respiraţii complete, apoi mergeţi cu mâinile înapoi, pe podea, spre poziţia iniţială.

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite