Articol publicitar

O tehnologie japoneză de ultimă generaţie încorporată în tensiometrul Sendo Advance 3

0
0

Din luna decembrie, pe piaţa din România poate fi găsit un  tensiometru nou, revoluţionar - SENDO ADVANCE 3. Dispozitivul are încorporată tehnologia japoneză HIRA (Heartbeat Irregularity Rate Analyzer), care are rolul de a analiza riscul creat de ritmul neregulat al inimii - aritmia.

HIRA urmăreşte apariţia aritmiei şi, după doar şapte măsurări, determină patru niveluri de risc: de la Zero“ – totul este în regulă, până la „Nivelul trei“– se recomandă vizită la medic cât mai curând. Scopul acestei tehnologii este ca tot mai mulţi oameni să înţeleagă dacă suferă de aritmie, care este gradul de risc şi să poată lua măsurile necesare pentru a-şi proteja sănătatea şi viaţa.

Conform datelor oferite de World Life Expectancy, în România, 57% din cazurile de deces sunt direct sau indirect legate de problemele hipertensiunii. În baza unor date preliminare rezultate în urma măsurărilor tensiunii arteriale, 13% din populaţia hipertensivă din Romania prezintă aritmii, însă doar 4% dintre persoane sunt conştiente de această condiţie. Adesea, aritmia nu constituie o ameninţare la adresa sănătăţii. Unele aritmii însă pot provoca simptome îngrijorătoare sau chiar periculoase pentru viaţă. Acestea pot fi cauza afectării muşchiului cardiac, pot conduce la formarea de trombi şi apoi la atac cerebral sau infarct.

SENDO ADVANCE 3 еste un tensiometru sigur, care se poate utiliza uşor la domiciliu. Pentru a măsura nivelul tensiunii arteriale este necesară apăsarea unui singur buton, iar dispozitivul va porni. Acest lucru conferă comoditate, în special pentru persoanele în vârstă şi pentru cele care nu sunt familiarizate cu tehnica.

De asemenea, dispozitivul este prevăzut cu indicatori ce semnalează o poziţionare inexactă şi incorectă a manşetei sau deplasarea în timpul măsurării, ceea ce poate conduce la o măsurare inexactă. Dispozitivul se prezintă pe piaţă într-o cutie special concepută pentru a fi cât se poate de bine protejat în cazul unei căderi nedorite.

Tensiometrul SENDO ADVANCE 3 garantează o măsurare precisă, oferind garanţia unui produs sigur, pe care se poate conta în orice moment.

Mai multe informaţii despre SENDO ADVANCE 3 sunt disponibile aici.

Despre UniComs

Înfiinţată în anul 1998, UniComs este o companie multinaţională cu activitate în domeniul sănătăţii  specializată pe produse pentru diagnosticare acasă. UniComs AG are sediul in Zurich, Elveţia şi îşi desfăşoară operaţiunile în centrul şi estul Europei, precum şi în Orientul Mijlociu şi în Africa de Nord. Toate produsele UniComs au drept principale caracteristici precizia, uşurinţa în utilizare şi tehnologia inovativă.

Sănătate


Ultimele știri
Cele mai citite