Vremea vineri, 22 martie. Se încălzește, iar maximele ajung și până la 16 grade

0
Publicat:

Meteorologii vin vineri, 22 martie, cu vești bune. O încălzire de scurtă durată se arată la orizont, valorile termice ajungând la cele specifice perioadei în majoritatea regiunilor. Totuși, din peisaj nu lipsesc nici ploile, care se vor semnala în unele zone.

O încălzire de scurtă durată se arată la orizont. Foto: unsplash.com (Arhivă)
O încălzire de scurtă durată se arată la orizont. Foto: unsplash.com (Arhivă)

Conform ANM, vreme se află într-un proces de încălzire în jumătatea de est a țării, astfel că vremea revine la normal din punct de vedere termic în majoritatea regiunilor. Cerul va fi temporar noros, iar în cursul zilei vor cădea ploi slabe, pe spații mici, în Crișana, Maramureș, Transilvania și posibil în Banat și Dobrogea. 

Vântul va fi prezent, suflând slab și moderat. Maximele se vor situa între 9 și 16 grade, în timp ce minimele se vor încadra între -4 și 6 grade Celsius. Dimineața și spre finalul intervalului se va semnala izolat ceață. 

În Capitală, maximele se vor situa între 11 și 12 grade Celsius, iar cerul va fi variabil. De asemenea, vântul își face simțită prezența, suflând slab până la moderat, conform Realitatea. 

De asemenea, vremea se încălzește și în zonele montane. Cerul va fi temporar noros și doar izolat vor cădea precipitații slabe, predominant sub formă de ploaie. Vântul va sufla slab și moderat. 

Meteo



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite