Prognoza meteo joi, 21 martie. Unde sunt așteptate ploi și ninsori

0
Publicat:

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru joi, 21 martie. Nu scăpăm de vremea rece, întrucât sunt așteptate precipitații slabe și mixte, ninsori și vânt, dar și temperaturi scăzute.

Vremea se menține rece. foto shutterstock (Arhivă)
Vremea se menține rece. foto shutterstock (Arhivă)

În jumătatea de est a țării, temperaturile vor fi scăzute decât normalul perioadei și vor cădea precipitații slabe. De asemenea, în Moldova și estul Transilvaniei se vor semnala precipitații mixte, și sub formă de ploaie în Muntenia și Dobrogea. 

În restul țării, în privința valorilor termice, vremea va fi normală, însă sunt prognozate ploi izolate. Maximele vor oscila între 5 și 16 grade, conform Realitatea. 

În Capitală, cerul va fi temporar acoperit de nori și vor cădea precipitații slabe. Vântul își va face simțită prezența, suflând slab și moderat. Mercurul din termometre va indica 11 grade Celsius. 

Totodată, în zonele montane vor fi înnorări temporare și precipitații sub formă de ninsoare, în Carpații Meridionali, local în Carpații Orientali și izolat în rest. Vântul se va manifesta slab până la moderat, cu rafale de peste 70 - 80 km/h în timpul zilei în zonele înalte. 

Meteo



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite