Urmărire în stil mafiot. Familie de români, agresată pe o autostradă din Austria

0
Publicat:

Scene de coșmar pe cea mai circulată autostradă din Austria!  Doi români, soț și soție, împreună cu copilul lor, au fost urmăriți și agresați în trafic de alți doi șoferi care, după incient, s-au făcut nevăzuți. Poliția austriacă se află acum pe urmele lor însă agresorii încă nu au fost depistați. 

Polițiștii austrieci încă îi caută pe agresori. Sursa foto: arhivă
Polițiștii austrieci încă îi caută pe agresori. Sursa foto: arhivă

Incidentul a avut loc vineri, 22 decembrie, pe autostrada pe A 25, în jurul orei 12.20, scrie diaspora.ro.  Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, a început să fie șicanat în trafic de alte două persoane care l-au urmărit mai bine de 20 de kilometri. În tot acest timp, șoferul român a fost nevoit să încetinească și să schimbe de mai multe ori banda de mers. Mai mult, după ce agresorii l-au depășit prin dreapta și s-au strecurat în fața lui, l-au obligat să oprească. 

Filmul atacului de pe autostradă

Ce a urmat apoi pare desprins dintr-un film polițist cu mafioți. Cei doi bărbați s-au dat jos din mașinile lor, au înconjurat autoturismul românului și au forțat portiere încercând să le deschidă. Mai exact, s-au repezit la portiera din dreptul pasagerului unde se afla soția românului. Pentru că nu au reușit s-o deschidă, agresorii au recurs la violență: unul dintre ei a lovit geamul lateral cu pumnul până l-a spart. Scenele au avut loc sub ochii terifiați ai copilului, care se afla, speriat, pe bancheta din spate a mașinii.

Șoferul român a reușit, în cele din urmă, să fugă. Bărbatul s-a reîncadrat pe una dintre benzile autostrăzii și s-a pierdut în trafic. Apoi, a sunat la poliție și a raportat incidentul. Oamenii legii au declanșat o anchetă și îi caută acum pe agresori.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite