Agresiune în trafic pe un bulevard din Galați: un șofer a fost scos cu forța din mașină și a fost bătut de doi bărbați

0
Publicat:

Agresiune în trafic, pe un bulevard principal din orașul Galați. Doi bărbați au coborât din mașină și au luat la bătaie un alt șofer, trăgându-l afară din autoturism. Totul s-a întâmplat din cauza unei fete, au stabilit polițiștii. 

Polițiștii i-au prins pe agresori FOTO: Poliția Română
Polițiștii i-au prins pe agresori FOTO: Poliția Română

Conflictul a avut loc miercuri, 22 noiembrie 2023, la ora 11:37, în zona Palatului de Justiție din Galați. Inspectoratul de Poliție Județean Galați a fost sesizat telefonic, prin apel la 112, cu privire la faptul că, pe strada Brăilei, din municipiul Galați, are loc o agresiune fizică între trei bărbați, participanți la trafic. 

Potrivit polițiștilor, un tânăr de 20 de ani, din comuna Independența, județul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe strada Brăilei, a fost șicanat în trafic de conducătorul unui alt autoturism. A fost forțat să oprească pe partea carosabilă. Cei doi bărbați care se aflau în cealaltă mașină l-au tras afară din autoturism și l-au luat la bătaie. 

„Conducătorul celuilalt autoturism, cu sprijinul unui alt bărbat, ar fi deschis portiera din partea șoferului de la primul autovehicul, l-ar fi tras afară și l-ar fi agresat fizic, după care au părăsit zona respectivă”, a transmis Inspectoratul Județean de Poliție Galați.

Ulterior, agresorii au fost identificați de polițiști. Este vorba despre doi bărbați, de 24, respectiv 20 de ani, ambii din municipiul Galați. Tot scandalul ar fi fost provocat din cauza unei fete. 

„De asemenea, s-a stabilit faptul că acest conflict ar fi avut loc pe fondul unei gelozii din partea bărbatului de 24 de ani, față de cel agresat, care ar avea în prezent o relație cu fosta lui iubită”, a mai precizat Poliția Galați.

În acest caz, polițiștii au întocmit un „dosar penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe”. 

Cei doi agresori ai tânărului de 20 de ani sunt căutați de polițiști, a mai transmis IPJ Galați. 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite