Un șofer român de TIR a murit pe o autostradă din Belgia: o persoană a aruncat un capac de canal de pe un pod

0
Publicat:

Un român, șofer de TIR, a murit în Belgia, după ce o persoană s-a descotorosit de un capac de canalizare. Individul în cauză a aruncat obiectul de pe un pod direct pe autostrada, conform Informația Zilei. 

Un bărbat din Maramureș a murit. FOTO Shutterstock (Arhivă)
Un bărbat din Maramureș a murit. FOTO Shutterstock (Arhivă)

Potrivit sursei citate, la volanul TIR-ului se afla Gheorghe Tibil, un maramureșean. Acesta era însoțit de o altă persoană, o femeie din Maramureș care se afla pe scaunul din dreapta. 

Bărbatul și femeia, care se crede că ar fi fost șoferul de schimb, efectuau un transport pe ruta Spania-Belgia. Ambii erau angajați ai unei firme de transport internațional cu sediul în Spania. 

Femeia ar fi fost dusă la o unitate medicală pentru investigații. 

Castillo Trans își exprimă încă odată durerea imensă cauzată de pierderea colegului nostru Gheorghe Tibil. La această durere se adaugă un sentiment de neajutorare și de furie atunci când am aflat de la autorități că moartea lui a fost cauzată de aruncarea unui capac de canalizare de pe un pod în timp ce trecea pe autostrada din Belgia. Acțiunea nebunească a luat viața unui om bun, a unui mare profesionist și a lăsat o întreagă familie distrusă.  

Compania noastră a pus deja la dispoziția organelor de anchetă toate mijloacele pentru a se putea stabili exact cauzele acestei tragedii. Ulterior noi ne vom asigura ca familia să dispună de instrumentele necesare pentru ca vinovații să răspundă pentru acest tragic eveniment”, a informat Castillo Trans. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite