Strangulatorul de femei din Petroșani, prins după două luni. Recidivistul a mai ucis o tânără care practica prostituția

0
0
Publicat:

Un fost șofer de TIR din Petroșani, condamnat în trecut pentru uciderea unei femei care practica prostituția, a fost reținut, din nou, pentru crimă. Trupul victimei a fost găsit după două luni, pe un teren viran din Petroșani.

Foto: ADEVĂRUL. ARHIVĂ
Foto: ADEVĂRUL. ARHIVĂ

Costel Cârcel (57 de ani), un localnic din Petroșani, recent eliberat după o condamnare de 20 de ani, pentru uciderea unei tinere care practica prostituția, a fost reținut după o altă crimă, pe care a comis-o în condiții asemănătoare.

Crima din Petroșani, elucidată după două luni

Bărbatul avea 40 de ani când a comis prima infracțiune de omor, iar după anii petrecuți în închisoare și-a reluat obiceiul.

Victima sa ar fi fost o tânără care practica prostituția pe centura municipiului Petroșani. Bărbatul ar fi sugrumat-o și a încercat apoi să ascundă cadavrul.

Trupul femeii, în vârstă de 35 de ani, a fost descoperit pe un teren viran din municipiul Petroșani, la două luni după ce aceasta fusese ucisă.

„În urma investigațiilor efectuate de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva inculpatului sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat. Procurorii au stabilit că în data de 19 februarie 2024, între orele 21:53 și 23:12, în timp ce victima se afla în compania inculpatului, acesta din urmă a comis omorul prin sugrumare, ascunzând ulterior cadavrul pe un teren viran din apropierea fostului poligon de tragere din municipiul Petroșani. Procurorii menționează că inculpatul mai fusese anterior condamnat pentru săvârșirea unei infracțiuni similare de omor calificat”, a informat Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

A doua tânără ucisă

Costel Cîrcel a fost reținut marți seara, 16 aprilie, iar miercuri, procurorii au solicitat Tribunalului Hunedoara arestarea preventivă a inculpatului. În 2007, tot în luna februarie, recidivistul a mai ucis o prostituată.

Lucra ca șofer, iar victima a fost strangulată în cabina camionului său. Bărbatul a ascuns și atunci trupul victimei, care însă a fost descoperit după câteva zile.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite