UPDATE: Deținutul evadat din Penitenciarul Poarta Albă a fost prins

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deținutul a evadat miercuri din penitenciarul Poarta Albă, județul Constanța. Bărbatul se afla în executarea unei pedepse de 2 ani şi 6 luni de închisoare în regim semideschis,

Un deținut a evadat de la Poarta Albă / FOTO focuspress.ro
Un deținut a evadat de la Poarta Albă / FOTO focuspress.ro

UPDATE: Deținutul evadat de la Penitenciarul Poarta Albă a fost prins miercuri seară, pe câmp, în apropierea autostrăzii A2.

UPDATE

Potrivit autorităților, fapta se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani, conform articolului 285 din Codul Penal.

Pentru orice informații cu privire la persoana din fotografie, oamenii sunt rugați să apeleze numărul unic de urgență 112, sau Penitenciarul Constanța - Poarta Albă, la numerele 0241.853703, 0241.853702, 0241.234111. 

Știre inițială

Potrivit reprezentanților penitenciarului, este vorba despre un deținut care a părăsit punctul de lucru. 

"Vă informam faptul că astăzi, în jurul orei 12.30 un deținut a părăsit punctul de lucru.Numele acestuia este Cataramă Ilie Cosmin, condamnat la 2 ani și 5 luni pentru infracțiunea de Influențarea declarațiilor.In vederea capturarii acestuia, au fost dispuse masurile specifice, au fost formate echipe de căutare,  s-a dispus alarmare unității  și a fost informata Administrația Națională a Penitenciarelor, precum și IPJ Constanța și IPF", au transmis autoritățile. 

Potrivit IPJ Constanța, deținutul are înălțimea de 166 de cm, statură atletică, ochi căprui, față ovală, un tatuaj pe mâna stângă și pe gât. La momentul evadării, acesta purta un tricou negru, șapcă neagră, blugi și adidași verzi, marca Puma.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite