Cine este criminalul evadat în București, de sub nasul polițiștilor. Filmul omorului comis de Meszaros Zsombor în 2017

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meszaros Zsombor este bărbatul de 34 de ani, din Satu Mare, care a reușit să fugă dintr-o dubă aflată în fața unei clinici medicale din sectorul 2 al Capitalei. Sătmăreanul evadat era condamnat la 18 ani de închisoare pentru omor după ce, în 2017, și-a ucis iubita, care era cetățean german.

Meszaros Zsombor, criminalul evadat FOTO Portalsm
Meszaros Zsombor, criminalul evadat FOTO Portalsm

Crima din 2017 care a avut loc în Satu Mare a îngrozit întreaga comunitate. Cadavrul unei femei a fost găsit în portbagajul unei mașini abandonate pe Drumul Careiului, din municipiul Satu Mare, sub o pasarelă ce face legătura între străzile Fabricii și Odoreiului, chiar în fața sediului Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Satu Mare. Mașina, înmatriculată în Germania, aparținea chiar victimei.

După ce au administrat toate probele, anchetatorii au ajuns la concluzia că a fost o crimă pasională, comisă pe fondul geloziei, iar inculpatul era Meszaros Zsombor.

Cadavrul, găsit în mașină după trei zile

Conform procurorilor, în noaptea de 13/14 iulie 2017, inculpatul Meszaros Zsombor, prin lovituri repetate cu pumnul şi cu un corp dur în cap, a omorât-o pe numita L.N.J.- cetăţean german, cu care avea o relaţie apropiată.

Sătmăreanul a ucis-o pe iubita lui, după care i-a pus cadavrul în portbagaj și a abandonat mașina, unde a fost găsită după trei zile.

Mașina în care a fost găsit cadavrul femeii  FOTO Presasm
Mașina în care a fost găsit cadavrul femeii FOTO Presasm

Bărbatul, pe atunci în vârstă de 26 de ani, a cunoscut-o pe femeia de 46 de ani în Germania, acolo unde s-a dus să muncească în 2016. Tânărul locuia la acea vreme cu alți muncitori într-un imobil care aparținea femeii și era angajat ca șofer al ei.

Gelos, însă, pentru că femeia locuia cu logodnicul ei, în 2017 a furat mai multe bunuri din locuința ei și s-a întors în România. Cei doi au ținut, însă, legătura, iar ea a continuat să-i trimită mici sume de bani, respectiv câte 200-300 de euro, conform bihorjust.ro.

Nu și-a recunoscut inițial vina

Ulterior, în iulie 2017, a venit și ea în România, arătând că avea de gând să-și recupereze bunurile furate dn locuința ei, dar și pentru a face donații.

După ce au petrecut o noapte la o pensiune din Satu Mare, pe 12 iulie au plecat împreună spre Timișoara cu mașina ei, însă la întoarcere, pe fondul geloziei, între cei doi s-au iscat discuții, iar el a devenit agresiv. Astfel, a lovit-o pe femeie cu pumnii, iar apoi cu o bâtă de lemn, lovituri care i-au provocat moartea.

După ce a legat-o și a pus-o în portbagaj, unde a lăsat-o abandonată în fața sediului ISU, s-a întors la pensiune, și-a luat mașina personală și a plecat acasă. Pe drum, arată aceeași sursă, a aruncat cheile de la mașina femeii.

Deși inițial nu și-a recunoscut vina, după ce anchetatorii au refăcut întreg filmul crimei, a fost găsit vinovat de omor și a fost inițial condamnat la 21 de ani de închisoare, după care pedeapsa lui a fost stabilită la 18 ani de închisoare.

În timpul procesului a încercat să arunce vina asupra logodnicului femeii, însă fără succes.

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite