Retragere de la vârful SRI. Generalul Cristian Bizadea s-a pensionat la vârsta de 48 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Generalul SRI Cristian Bizadea s-a pensionat la vârsta de 48 de ani, au declarat surse oficiale pentru Adevărul. Adjunct al directorului Serviciului Român de Informații, generalul Cristian Bizadea a ocupat mai multe funcții importante în rândul serviciului de la angajare în 2001.

Cristian Bizadea FOTO: Arhivă
Cristian Bizadea FOTO: Arhivă

Bizadea a deținut mai multe funcții importante în Direcția Generală Contraspionaj printre care: locțiitor al șefului Direcției, șef de departamente de analiză, operațiuni și planificare. În această calitate, a participat la operațiuni derulate în cooperare cu parteneri interni și externi ai SRI.

Conform reprezentanților din cadrul Serviciului Român de Informații, Cristian Bizadea a coordonat și contribuit la procesele de transformare și modernizare instituțională a serviciului.

În anul 2013 a obținut titlul de doctor în sociologie la Universitatea București, cu teza intitulată „Orientul Mijlociu Extins; o perspectivă demopolitică”.

Crisitian Bizadea este, de asemenea, lector universitar și a predat cursuri de analiză a informațiilor și analiză de risc la Universitatea București și la Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul”.

El este licențiat în drept al Universității „Lucian Blaga” Sibiu și are un master în comunicare și relații publice, obținut la Școala Națională de Studii Politice și Administrative din București.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite