Patriarhia Română anunță că va coopera cu autoritățile pentru ca cei 800 de români din Israel să revină în țară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patriarhia Română îşi exprimă adânca îngrijorare cu privire la recrudescenţa războiului din Israel, ca urmare a atacului terorist de sâmbătă soldat cu zeci de morţi şi sute de răniţi.  

Patriarhia Română îşi exprimă adânca îngrijorare FOTO Shutterstock
Patriarhia Română îşi exprimă adânca îngrijorare FOTO Shutterstock

Potrivit unui comunicat de presă, Patriarhia cooperează cu autorităţile de resort pentru ca cei aproximativ 800 de pelerini români să revină acasă, scrie Agerpres.

Războiul reprezintă totdeauna o catastrofă socială cu urmări incalculabile în planul suferinţei omeneşti şi al pierderii vieţii unor persoane total nevinovate. O catastrofă umanitară. De aceea, prioritatea cea mai înaltă, mai ales în contextul tragic De aceea, prioritatea cea mai înaltă, mai ales în contextul tragic prin care trece acum o altă ţară devastată de război (Ucraina), o reprezintă găsirea unor soluţii diplomatice menite să oprească escaladarea violenţelor şi a crimelor amorsate în atacul terorist de astăzi. Patriarhia Română îşi exprimă deplina solidaritate cu statul Israel şi cooperează cu autorităţile de resort pentru ca cei aproape 800 de pelerini români să revină acasă", au transmis reprezentanţii Patriarhiei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite