Moartea suspectă a unui jandarm din Otopeni. Poliția anchetează împrejurările decesului bărbatului de 41 de ani

0
0

Un jandarm a fost găsit decedat în locuinţa sa din Otopeni, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov urmând să facă o anchetă pentru a stabili împrejurările decesului. Pentru salvarea bărbatului de 41 de ani, echipajele medicale nu au mau putut face nimic. Militarul era deja decedat când au fost alertate autoritățile.

Poliția a deschis dosar de moarte suspectă FOTO Shutterstock
Poliția a deschis dosar de moarte suspectă FOTO Shutterstock

"Astăzi, 3 octombrie, în jurul orei 8,34, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că, într-un imobil din localitatea Otopeni, un bărbat este decedat în locuinţa sa. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii oraşului Otopeni pentru efectuarea de activităţi din competenţă. Echipajul medical sosit la faţa locului a declarat decesul bărbatului respectiv", informează IPJ Ilfov, citat de Agerpres.

Conform autorităților, a fost anunţat medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Ilfov. Cazul va fi preluat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov pentru efectuarea cercetărilor, stabilirea cu exactitatea a situaţiei de fapt şi de drept şi luarea măsurilor legale care se impun.

La evaluarea psihologică a fost declarat apt

"Jandarmul era ofiţer în cadrul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti şi avea 41 de ani. La cea mai recentă evaluare psihologică a fost declarat apt. Circumstanţele în care s-a produs evenimentul urmează să fie elucidate de către instituţiile abilitate", precizează Biroul de presă al Jandarmeriei Române.

Totodată, Conducerea Jandarmeriei a transmis și un mesaj de condoleanțe.

"Cu profund regret, confirmăm vestea tragică a decesului colegului nostru, care a fost găsit fără suflare, în această dimineață, în locuința sa. Ne exprimăm regretul pentru pierderea sa și transmitem condoleanțe familiei îndurerate. Jandarmul era ofițer în cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București și avea 41 de ani. La cea mai recentă evaluare psihologică a fost declarat apt. Circumstanțele în care s-a produs evenimentul urmează să fie elucidate de către instituțiile abilitate. Dumnezeu să îl ierte!"

Evenimente


Ultimele știri
Cele mai citite