Jandarm rănit și mașină de poliție avariată de un șofer care a refuzat să oprească

0
Publicat:

O autospecială de poliție din județul Gorj a fost avariată de către un autoturism al cărui șofer era urmărit de oamenii legii, pentru că acesta a refuzat să oprească, iar un jandarm a fost rănit și a ajuns la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Autospeciala de poliție a fost avariată de un șofer fugar Foto: sabotorii.ro
Autospeciala de poliție a fost avariată de un șofer fugar Foto: sabotorii.ro

Evenimentul a avut loc în seara zilei de marți, 13 septembrie, pe o stradă din municipiul Târgu Jiu.

Mașina al cărei șofer a refuzat să oprească la semnalele oamenilor legii era urmărit de către un echipaj de poliție din orașul Bumbești Jiu, județul Gorj. Autoturismul nu avea montate plăcuțele cu numărul de înmatriculare și mergea cu luminile stinse.

Echipajul de poliție a solicitat sprijinul colegilor din Târgu Jiu, care au organizat un „filtru“, pentru a-l opri pe șoferul fugar, numai că acesta nu a oprit și a intrat în autospeciala de poliție care îi bloca trecerea. În urma impactului a rezultat rănirea unui jandarm și avarierea autospecialei de poliție.

Un echipaj de poliție din cadrul Poliției Orașului Bumbești-Jiu, aflat în urmărirea unui autoturism care nu avea montate plăcuțele cu numerele de înmatriculare, nu avea luminile aprinse și nu a oprit la semnalul polițiștilor, a solicitat sprijinul echipajelor de poliție din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu.

O autospecială de poliție având semnalele acustice și luminoase în funcțiune, condusă regulamentar de un agent de poliție, a încercat să oprească autoturismul în cauză, acesta din urmă intrând în coliziune cu autospeciala.

În urma impactului a rezultat rănirea unui jandarm, aflat în autospeciala de poliție, fiind transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

De asemenea, a rezultat avarierea autospecialei de poliție. Conducătorul auto care a provocat accidentul este un tânăr, de 23 de ani, din municipiul Târgu-Jiu“, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite