Moarte violentă pentru Raisa, fetița din Dolj găsită într-o râpă. Principalul suspect al crimei, ridicat de polițiști

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noi informații ies la iveală în cazul fetiței de doar doi ani și cinci luni care a fost găsită moartă marți, 28 mai, într-o râpă, în județul Dolj. Potrivit medicilor legiști, micuța a avut parte de o moarte violentă.

Raisa a fost găsită moartă într-o râpă. FOTO Captură video YouTube
Raisa a fost găsită moartă într-o râpă. FOTO Captură video YouTube

Amintim faptul că micuța a dispărut luni, 27 mai, din fața casei unde se juca alături de mai mulți copii.

Având în vedere sfârșitul cumplit al micuței, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au decis să modifice încadrarea din ucidere din culpă în omor, conform Digi24

Potrivit sursei citate, oamenii legii l-au săltat miercuri, 29 mai, pe principalul suspect în cazul acestei crime, unul dintre verișorii copilei.

Anchetatorii au dat peste dovezi care indică faptul că micuța Raisa a fost ucisă în propria locuință. Ulterior, suspectul, în vârstă de 15 ani, ar fi dus trupul neînsuflețit în locul în care a fost găsit de autorități. 

La operațiunea amplă de căutare a copilei au luat parte mai bine de o sută de polițiști, pompieri și voluntari, între care și un elicopter. Raisa a fost găsită moartă într-o râpă, la aproximativ 400 de metri de casa din fața căreia dispăruse. Trupul acesteia prezenta urme de violență. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite