Un bărbat din Gorj și-a ucis mama octogenară. A lovit-o de mai multe ori cu un par în cap

0
Publicat:

Un bărbat din satul Cărpiniși, comuna Crasna, din județul Gorj, și-a omorât mama octogenară, după ce a lovit-o de mai multe ori cu un par în cap.

Fiul și-a lovit mama cu parul în cap până când aceasta nu a mai mișcat Foto: Arhivă Adevărul
Fiul și-a lovit mama cu parul în cap până când aceasta nu a mai mișcat Foto: Arhivă Adevărul

Crima a avut loc în urmă cu mai multe zile, dar bărbat a mers marți, 21 mai., la poliție și și-a mărturisit fapta. Fiul și-a bătut mama, sâmbătă, până a omorât-o, apoi a lăsat-o moartă în casă și a părăsit localitatea.

Acesta s-a prezentat la un post de poliție din Timișoara și a recunoscut crima oribilă. Corpul femeii a fost analizat de legiști.

Reprezentanții Primăriei Crasna spun că bărbatul suferă de afecțiuni psihice, la fel ca și mama acestuia. Cei doi locuiau într-un cătun al comunei, într-o zonă mai izolată.

Crimă urmată de o sinucidere

Un bărbat şi o femeie, soţi şi soţie, au fost găsiţi morţi în casă, marți, 21 mai, într-o localitate din județul Vaslui. Descoperirea a fost făcută chiar de fiul celor doi, dascăl la biserica din sat, imediat după slujba Sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena.

Tragedia a avut loc în satul Protopopești. Din primele verificări ale polițiștilor, bărbatul de aproximativ 63 de ani şi-ar fi înjunghiat soţia de 60 de ani, după care şi-ar fi pus capăt zilelor.

Fiul celor doi, care este dascăl la biserica din localitate, a fost cel care şi-a găsit părinţii fără suflare, după ce s-a întors de la slujba sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena de marți, 21 mai.

Bărbatul ar fi plecat dimineaţă la biserică, iar când s-a întors mama şi tatăl sau zăceau fără suflare, în bucătărie.

Femeia era rănită în spate, cel mai probabil cu o armă albă găsită ulterior de poliţişti pe podea. Bărbatul era şi el decedat, după ce s-a sinucis, cel mai probabil.

Polițiștii și procurorii au deschis o anchetă, pentru a afla împrejurările în care s-au petrecut cumplitele fapte.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite