Educatoarea acuzată că agresat copii într-o grădiniţă din Popeşti-Leordeni, plasată sub control judiciar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Educatoarea care ar fi agresat copii de la o grădiniţă privată din Popeşti-Leordeni a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile.

Educatoarea a fost surprinsă într-o înregistrare FOTO Arhivă Adevărul
Educatoarea a fost surprinsă într-o înregistrare FOTO Arhivă Adevărul

Femeia în vârstă de 24 de ani a fost reţinută, fiind acuzată de rele tratamente aplicate minorului şi purtare abuzivă și plasatî sub control judiciar, potrivit Agerpres.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ilfov transmitea, joi, potrivit sursei citate, că în acest dosar de urmărire penală, în care poliţiştii din Popeşti - Leordeni efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului, în urma activităţilor specifice procedurale, investigaţiile au fost extinse cu privire la săvârşirea a 10 infracţiuni de purtare abuzivă.   

Poliţiştii au descins la centrul privat de îngrijire zilnică a copiilor de pe raza oraşului Popeşti Leordeni, care ar funcţiona ca o grădiniţă, după ce în spaţiul public au apărut înregistrări cu o îngrijitoare care ţipă şi îi bate pe cei mici.  

"La data de 15 februarie, în urma unor imagini apărute în spaţiul public, din care se observă faptul că la un centru privat de îngrijire zilnică a copiilor de pe raza oraşului Popeşti Leordeni o angajată a acestui centru ar fi avut o atitudine necorespunzătoare faţă de copiii din acest centru şi că i-ar fi agresat fizic, poliţiştii oraşului Popeşti Leordeni s-au sesizat din oficiu, cu privire la săvârşirea infracţiunilor de rele tratamente aplicate minorului. În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii au identificat persoana în cauză fiind vorba despre o femeie, în vârstă de 24 de ani, care ar fi exercitat acte de violenţă, asupra copiilor din acest centru", a transmis vineri IPJ Ilfov.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului, urmărirea penală fiind coordonată de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu.

De asemenea, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Ilfov, împreună cu poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publică Ilfov, efectuează activităţi pentru verificarea legalităţii funcţionării centrului. 

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite