Scandal la o grădiniță privată din Iași. Părinții sunt revoltați că una dintre educatoare face videochat

0
Publicat:

Noul an școlar a început cu scandal la o grădiniță privată din Iași. Părinții au aflat că o educatoare este model de videochat și sunt revoltați, potrivit bzi.ro.

Grădiniță. FOTO Shutterstock
Grădiniță. FOTO Shutterstock

Când au descoperit că educatoarea, una dintre cele mai populare și îndrăgite din grădiniță, face videochat în timpul său liber, părinții au rămas șocați. 

Cei mai mulți dintre ei consideră că este imoral ca femeia să își continue activitatea de educatoare.

 „Mi se pare imoral ca o doamnă ce educă copiii și care are grijă de ei să practice așa ceva, deși o face noaptea, în timpul său liber. Eu nu aș putea să-mi mai duc copilul liniștit la grădiniță în aceste condiții”, a mărturisit, pentru sursa citată, un părinte.

Conducerea grădiniței susține că a aflat recent despre ocupația angajatei puse la zid de părinți, după ce a văzut poze incriminatoare cu femeia și că a luat măsuri.

Directorul unității de învățământ spune că a încheiat orice colaborare cu educatoarea prinsă pe videochat.

Imaginile cu tănăra pe Videochat au ajuns la conducerea grădiniței. FOTO Shutterstock
Imaginile cu tănăra pe Videochat au ajuns la conducerea grădiniței. FOTO Shutterstock

„Nu mai colaborăm cu ea. Recent, am văzut și noi pozele și nu mai colaborăm. E adevărat că face ce vrea în timpul ei liber, dar nu este compatibilă cu activitatea de educator”, a precizat  Alexandra Anghel, directorul grădiniței, pentru bzi.ro.

„Am un avocat care mă reprezintă”

Contactată de reporterii BZI, educatoarea a precizat că nu are nimic de declarat.

„Am un avocat care mă reprezintă și o să fiți contactați de dumnealui. Mai departe o să discutați cu el”, a declarat femeia. 

Opinia unui psiholog

Potrivit mai multor psihologi și psihoterapeuți din Iași, atâta timp cât își continuă activitatea așa cum trebuie, viața personală o privește doar pe această educatoare,

„Este posibil ca această educatoare să fi fost mai implicată în lucrul cu copiii din dorința sau nevoia de a se proteja de aceste blamări ale societății. Oare este, într-adevăr, o problemă atât de mare, dacă până să afle de activitățile sale din timpul liber erau mulțumiți de ea, ca și educator”, afirmă Angela Roșcanu, psiholog și psihoterapeut în Iași.

IaşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite