După ce a condus băut, generalul Ilie Năstase a înjurat o jurnalistă și acum riscă sancțiuni și de la MApN | VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angel Tîlvăr, ministrul Apărării Naționale, a declarat că ia în calcul aplicarea de măsuri în cazul generalului Ilie Năstase, care a avut un comportament scandalos.

Ilie Năstase a fost prins din nou băut la volan
Ilie Năstase a fost prins din nou băut la volan

Ministrul Angel Tîlvăr a spus într-un interviu pentru Digi24 că va lua în discuție, împreună cu oficiali din MApN, să ia măsuri împotriva marelui tenisman Ilie Năstase, care a avut un comportament nedemn față de o jurnalistă care îl intervieva după ce a fost prins băut la volan.

„Un om care ocupă un grad cu o asemenea anvergură are obligația ca în permanență să pună în acord felul în care se raportează la ceilalți cu statutul pe care îl are. Eu îi sunt recunoscător pentru ceea ce a realizat ca sportiv, nu sunt de acord în schimb cu comportamentul. Nu sunt un mare fan al comportamentului inadecvat indiferent de poziția în stat sau recunoașterea mondială sau internațională. Nu este onorant pentru orice om un astfel de comportament”, a declarat Angel Tîlvăr pentru Digi 24.

 Ministrul Apărării spune că va analiza atent întreaga situație și se va gândi la sancțiuni. Ilie Năstase a rămas fără permis după ce a fost prins din nou băut la volan. Fostul tenismen a fost oprit de polițiștii din Capitală în noaptea de joi spre vineri, în Sectorul 1.

Fostul mare tenismen român, Ilie Năstase, a fost prins din nou băut la volan, de către polițiștii bucureșteni, în noaptea de joi spre vineri și a rămas fără permis pentru următoarele 90 de zile.

Polițiștii i-au reținut permisul pentru următoarele trei luni, pentru că fostul sportiv nu este la prima abatere.

La data 18 noiembrie a.c., în jurul orei 00.00, polițiștii Brigăzii Rutiere, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control un autovehicul pe o strada din sectorul 1 din Municipiul București. Polițiștii rutieri au procedat la testarea conducătorului autovehiculului cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de până la 0,40 mg/l alcool pur in aerul expirat. Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1305 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile”, a transmis Poliția Capitalei. 

Năstase a fost prins băut la volan și în luna mai a anului 2018, atunci când acesta a devenit recalcitrant și s-a certat cu polițiștii.

De data aceasta, martorii spun că fostul tenismen a fost calm și a plecat acasă cu un taxi, lăsând mașina pe mâinile unui alt șofer. 

În luna iulie 2019, Năstase a fost condamnat de către Curtea de Apel București la 9 luni și 10 zile de închisoare cu amânarea executării pentru conducere sub influența alcoolului. De asemenea, fostul sportiv nu a avut voie să conducă niciun autovehicul pentru care e nevoie de permis, timp de 2 ani. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite