Ilie Năstase, prins băut la volan. Fostul sportiv a fost încătuşat după ce a devenit recalcitrant şi a jignit poliştii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilie Năstase. FOTO Arhivă Adevărul
Ilie Năstase. FOTO Arhivă Adevărul

Tenismenul Ilie Năstase a ajuns la Poliţie după un scandal cu poliţiştii vineri noapte, pe Şoseaua Nordului din Capitală, fiindu-i deschis dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. .

UPDATE 09.50 Într-o intervenţie telefonică la Antena 3, fostul sportiv a spus că va cere daune de „2-3 milioane de euro“ şi susţine că a fost dat cu capul de asfalt de poliţişti. (Declaraţia completă)

„În jurul orei 4.45, pe Şos Nordului, zona ambasada Chinei, poliţiştii Brigăzii Rutiere au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 72 de ani. Întrucât acesta se afla într-o vizibilă stare de ebrietate, i s-a solicitat să fie testat cu aparatul alcooltest, moment în care a devenit recalcitrant, a adresat injurii poliţiştilor, motiv pentru care a fost încătuşat şi condus la sediul INML pentru recoltare de mostre biologice", informează Poliţia.

Conform poliţiştilor, Ilie Năstase a refuzat să-i fie recoltate probe biologice şi  i-a fost deschis dosar penal. „Bărbatul a refuzat să-i fie recoltate mostre biologice şi a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere unde i-a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru refuz de recoltare mostre biologice", precizează Poliţia.

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite