Cine sunt cei 2 tineri morți în accidentul cumplit de la Măgurele. Greșeala fatală pe care a comis-o șoferul

0
Publicat:

Detalii șocante ies la iveală în cazul accidentului cumplit de la Măgurele, de joi seară, în care doi tineri au fost uciși pe loc, iar o a treia persoană a fost rănită grav. Anchetatorii spun că tinerii care au sfârșit tragic făceau parte dintr-o bandă de hoți.

Mașina în care se aflau cei 2 tineri a fost distrusă complet FOTO Observator
Mașina în care se aflau cei 2 tineri a fost distrusă complet FOTO Observator

Polițiștii suspectează că șoferul de 24 de ani s-ar fi antrenat mergând cu viteză printre mașini, pentru a se putea face nevăzut după un astfel de jaf, anunță Știrile Pro TV.

Mai mult decât atât, susțin surse din cadrul anchetei, motorul mașinii era modificat ca să prindă o viteză mai mare, iar anvelopele erau deja uzate. O cameră de supraveghere a surprins mașina celor doi circulând cu viteză cu câteva secunde înainte de impact. Cei doi tineri care au murit pe loc în teribilul accident ar fi nepoții interlopului Gongoi, fiul așa zisei vrăjitoare Mama Omida.

Din cauza vitezei excesive, într-o secundă, totul s-a transformat într-o nenorocire, joi seară, pe 15 februarie., Mașina în care erau cei doi tineri, un BMW, a început să derapeze și a lovit un autoturism care venea pe sensul opus. Șoferul, un bărbat de 60 de ani, a ajuns cu răni grave la spital, fiind internat la Terapie Intensivă.

Accident cumplit la Măgurele, soldat cu 2 morți și un rănit grav. Două autoturisme s-au ciocnit violent

Două persoane a murit, joi seară, iar o a treia este rănită, în urma unui accident cumplit petrecut la Măgurele, pe șoseaua Atomiștilor, În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că doi bărbați, unul dintre ei fiind șofer, au murit la impactul dintre două autoturisme. 

Cele două victime aveau 24, respectiv, 32 de ani. Celălalt bărbat în vârsta de 60 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale. Conform IPJ Ilfov, accidentul rutier s-a produs cu puțin înainte de ora 19.00, pe șoseaua Atomiștilor, din localitatea Măgurele.  

La data de 15 februarie, în jurul orei 18:53, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe şoseaua Atomiştilor, din localitatea Măgurele, s-a produs un accident rutier între două autoturisme, soldat cu rănirea unei persoane şi decesul altor două persoane", informează un comunicat al Inspectoratului Poliţiei Judeţene (IPJ) Ilfov.

Polițiștii rutieri efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitatea a împrejurăriloe în care s-a produs tragedia.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite