Filmul teribilului accident din Galați produs de un șofer beat și fără permis: o persoană a murit, alte șapte în stare gravă VIDEO

0
Publicat:

Polițiștii au stabilit că șoferul care a provocat groaznicul accident în noaptea de 15 februarie 2024, pe DN 25, în județul Galați, era băut și avea permisul de conducere suspendat. El este cetățean turc. O persoană a murit, iar alte șapte persoane au fost rănite grav.  

Joi, 15 februarie 2024, în jurul orei 20.54, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 25, în afara localității Traian din județul Galați.

Potrivit polițiștilor, un autoturism condus de un bărbat, cetățean străin, în vârstă de 29 de ani, având direcția de deplasare dinspre Galați către Tecuci, a efectuat manevra de depășire a unui alt autovehicul. A intrat în coliziune frontală cu un autoturism care se deplasa din sens opus, condus de un bărbat de 42 de ani. Acesta din urmă a fost proiectat într-un alt autovehicul, condus de un bărbat în vârstă de 30 de ani.

„În urma impactului, conducătorul auto de 42 de ani, al autoturismului care se deplasa din sens opus a fost rănit grav, iar pasagera de pe locul din dreapta-față a decedat. Alte cinci persoane (dintre care un minor) au fost rănite și au fost transportate la spital, pentru a primi îngrijiri medicale”, a anunțat Poliția Galați.

Accident grav în județul Galați FOTO : ISU
Accident grav în județul Galați FOTO : ISU

Celor trei conducători auto implicați în accident le-au fost recoltate mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei din sânge.

Șoferul vinovat, în stare avansată de ebrietate

„Rezultatele probelor, în cazul cetățeanului străin, au indicat valorile de 1,69 g/l, respectiv 1,40 g/l alcoolemie. De asemenea, din verificări, s-a stabilit faptul că cetățeanul străin avea permisul de conducere suspendat”, a precizat Poliția Galați. 

Polițiștii au întocmit „dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere”.

Trei mașini s-au izbit pe o sosea din Galați FOTO: ISU
Trei mașini s-au izbit pe o sosea din Galați FOTO: ISU

Vineri, 16 februarie 2024, bărbatul va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite