Cătălin Cherecheș și-a părăsit locuința noaptea. Camerele de supraveghere au surprins momentul în care primarul a plecat de acasă VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noi imagini care surprind fuga primarului din Baia Mare au fost date publicității de către Antena 3 CNN.

Cătălin Cherecheș, primarul din Baia Mare care a fost condamnat definitiv la cinci ani de închisoare, vinerea trecută, ar fi plecat de acasă la ora 4:00, prin spatele casei, conform Antena 3.

Edilul părăsește casa la ora patru dimineața, iar camerele de supraveghere din zonă au suprins momentul. Acesta purta un hanorac, iar de umăr îi atârna o geantă. 

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere confirmă descrierea pe care a făcut-o șoferul care l-a dus până la Satu Mare. De altfel, conducătorul taxiului a transmis că primarul era stresat și panicat. Cătălin Cherecheș a scris pe parbriz locul în care dorea să ajungă, el i-ar fi înmânat șoferului un bilețel și un plic cu bani, potrivit sursei citate.

Cătălin Chereceș a părăsit țara vineri, înainte de a fi condamnat definitiv - Foto Arhiva
Cătălin Chereceș a părăsit țara vineri, înainte de a fi condamnat definitiv - Foto Arhiva

Primarul a părăsit țara în cursul dimineții de vineri, 24 noiembrie, înainte de a afla sentința în dosarul în care era judecat. Acesta a schimbat două taxiuri pentru a fugi din țară. 

În cursul zilei de astăzi, au apărut imagini care îl surpind pe primarul condamnat pe scaunul din dreapta al taxiului, în timp ce trece granița în Ungaria.  

Şoferul care l-a trecut graniţa şi l-a dus în Ungaria pe Cătălin Cherecheș, a declarat că nu l-a recunoscut pe primar și că nu a știut nicio clipă cine este clientul său, potrivit sursei citate anterior. 

Cătălin Cherecheș a ieșit din România vineri dimineață, în jurul orei 7.49, prin Vama Petea. Edilul a folosit actul de identitate al unui rude care locuiește într-un alt stat din Europa, potrivit informațiilor date publicității de Poliția de Frontieră.   

După ce s-a aflat că primarul condamnat a părăsit țara cu actele unei rude, inspectorul General al Poliţiei de Frontieră, Victor Ştefan Ivaşcu, a fost eliberat din funcţie.  

Judecătorii de la Curtea de Apel din Cluj Napoca au fost cei care au decis și că edilul nu va mai putea fi ales într-o funcţie publică timp de cinci ani.   

Un alt scandal este legat de dosarul în care primarul a fost condamnat, soacra lui Cătălin Cherecheș a fost prinsă în flagrant atunci când a încercat să o mituiască pe judecătoarea din dosar, ea i-a oferit suma de 50.000 de euro mamei judecătoarei. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite