Accident cumplit în Olanda, provocat de un român care gonea pe contrasens. Trei morți în impactul devastator

0
Publicat:

Un accident cumplit petrecut în Olanda a fost provocat de un român. Tânărul, în vârstă de 19 ani, mergea pe contrasens când a izbit în plin un autoturism care circula regulamentar. Doi copii, dar și șoferul vinovat, au murit în impactul devastator.

Accident cumplit provocat de un român în Olanda FOTO nos.nl
Accident cumplit provocat de un român în Olanda FOTO nos.nl

Nenorocirea a avut loc pe A1, la intersecția Hoevelaken din Amersfoort, sâmbătă spre duminică noapte.

Printre persoanele decedate se numără doi copii de 12 și 14 ani din Hilversum, anunță nos.nl.

Părinții copiiilor au fost grav răniți și se află în stare îngrijorătoare, a anunțat poliția în această dimineață. Autorul accidentului a murit ulterior la spital.

În jurul orei 22.00, poliția a primit mai multe sesizări privind un accident grav. S-a dovedit că șoferul unui autoturism, un tânăr de 19 ani din România, a intrat în coliziune frontală cu un autoturism care venea din sens opus.

Serviciile de urgență au ajuns imediat la fața locului. Trecătorii care se aflau în zonă au oferit, de asemenea, asistență. Poliția sfătuiește martorii accidentului să contacteze Serviciul de Asistență pentru Victime.

Un microbuz cu români a căzut în Italia într-o prăpastie de 20 de metri. O persoană a murit și alți trei au fost răniți

Un microbuz la bordul căruia se aflau cinci persoane de naționalitate română, inclusiv șoferul, s-a prăbușit într-o prăpastie adâncă de peste 20 de metri. Unul dintre pasageri a murit, informează publicația locală TargatoCN.

Incidentul s-a petrecut, pe 20 septembrie 2023, după ce șoferul a pierdut controlul microbuzului într-o curbă din regiunea italiană Piemonte.

Microbuzul, la bordul căruia se aflau cinci persoane de naționalitate română, inclusiv șoferul, s-a prăbușit într-o prăpastie adâncă de peste 20 de metri, provocând astfel moartea unuia dintre pasageri.

De asemenea, alte trei persoane au fost rănite: două cu răni ușoare (cod verde) și una cu răni moderate (cod galben), care au fost transportate la spitalul din Cuneo, relatează Rotalianul. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite