Mamă și fiică moarte într-un accident. Mașina lor s-a ciocnit frontal cu un TIR în Mehedinți

0
Publicat:

O mamă și fiica acesteia au murit într-un cumplit accident petrecut sâmbătă, 2 decembrie 2023, pe DN 56A, în Mehedinți. Traficul este complet blocat în urma evenimentului.

Două persoane și-au pierdut viața în accidentul din Mehedinți FOTO: martor
Două persoane și-au pierdut viața în accidentul din Mehedinți FOTO: martor

Accidentul a fost anunțat de către Centrul Infotrafic al Poliției Române, apelul fiind făcut la ora 16,25.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 56A, localitatea Recea, județul Mehedinți, s-a produs o coliziune frontală între un autoturism și un TIR. În urma impactului au rezultat două victime (mamă și fiică), ambele decedate. Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers”, este mesajul postat pe site-ul Poliției Române.

Mai multe evenimente cu victime omenești s-au petrecut în ultimele zile.

Vineri, 1 decembrie 2023, un adolescent în vârstă de 15 ani din județul Buzău, care ar fi plecat împreună cu un prieten cu mașina părinților unuia dintre ei, fără ca aceștia să știe, și-a pierdut viața în urma unui cumplit accident. Adolescentul a luat mașina împreună cu un prieten de vârstă apropiată și au pornit la drum. Pe drumul comunal DC 156, în satul Budișteni, Costești, cei doi au intrat într-un stâlp. În urma impactului violent, unul dintre tineri a decedat, celălalt a fost transportat la spital.  

„Din primele date de la fața locului a reieșit că un autoturism condus pe direcția Costești către Smeeni a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate. Accidentul s-a soldat cu decesul tânărului care s-ar fi aflat la volanul masinii, în vârstă de 15 ani, din Costești, dar și cu rănirea unui alt ocupant, de 18 ani, din aceeași localitate”, a transmis IPJ Buzău.

Cu două zile în urmă, un alt bărbat și-a pierdut viața într-un accident grav petrecut pe Valea Oltului, în județul Vâlcea. Accidentul s-a produs în zona Gura Văii - Bujoreni. O dubiță a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un TIR. Șoferul dubiței a decedat în urma impactului. Traficul rutier a fost întrerupt pe DN7 - Valea Oltuluii, fiind deviat pe un drum paralel - DJ 703M, Râmnicu Vâlcea - Dăești - Călimănești. Victima era un bărbat de 48 de ani, din județul Arad.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite