Un român de 31 de ani a murit într-un accident cumplit în Italia

0
Publicat:

O tragedie cutremurătoare a avut loc în comunitatea locală din Mirano, Italia. Un tânăr român, în vârstă de doar 31 de ani, și-a pierdut viața într-un accident rutier cumplit.

Alexandru Bogdan, motociclistul român mort în accident FOTO Știri Diaspora
Alexandru Bogdan, motociclistul român mort în accident FOTO Știri Diaspora

Alexandru Bogdan, un tânăr ce locuia în Martellago, mergea cu motocicleta pe străzile orașului, în momentul în care o mașină i-a tăiat calea, iar impactul i-a fost fatal. 

Accidentul devastator a avut loc în dimineața zilei de luni, 11 septembrie, în jurul orei 8:30, în apropierea intersecției dintre Via Cavin di Sala și Via Bianchi din Mirano, notează publicația Știri Diapora.

Primele informații sugerează că accidentul s-a produs din cauza neacordării de prioritate din partea șoferului autoturismului.

La volanul mașinii se afla un bărbat în vârstă de 27 de ani, identificat ca Z.G. Evenimentul tragic s-a produs în momentul în care motociclistul se deplasa în direcția Santa Maria di Sala, în timp ce autoturismul venea de pe un drum lateral. Cu toate eforturile disperate de a frâna, a fost mult prea târziu pentru ca motociclistul să poată evita impactul devastator.

Autoritățile au demarat o anchetă pentru a stabili, cu exactitate, circumstanțele accidentului, inclusiv viteza cu care se deplasa motocicleta înainte de tragicul incident.

Comunitatea locală este profund afectată de această pierdere tragică, iar gândurile și condoleanțele se îndreaptă către familia și cei apropiați ai tânărului Alexandru Bogdan în această perioadă dificilă, scrie publicația locală Il Gazzettino.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite