Un iPhone 14 a alertat singur poliția cu privire la un accident în care au murit șase tineri

0
0

Șase persoane au murit după ce mașina lor s-a izbit de un copac în Nebraska, SUA. Poliția a fost alertată în privința accidentului de un iPhone 14.

Accident grav în SUA / Foto WOWT.com via The New York Post
Accident grav în SUA / Foto WOWT.com via The New York Post

Accidentul a avut loc duminică, în jurul orei 14:15. Cinci persoane din automobil și-au pierdut viața pe loc, iar o tânără de 24 de ani, care a suferit răni grave, a murit la spital.

„Acesta este cel mai grav accident petrecut în Lincoln în ultima vreme”, a declarat adjunctul șefului de poliție Michon Morrow, scrie New York Post.

Nu au existat martori la accident, astfel că polițistul a declarat: „Ne va lua ceva timp pentru a stabili cauza acestui accident. Luăm în calcul toate posibilitățile, inclusiv alcoolul, viteza sau distragerea atenției”.

Unul dintre oamenii aflați în mașină avea un iPhone 14 care poate detecta un accident de mașină și poate apela poliția sau alerta „lista de contacte în caz de urgență” a deținătorului.

Victimele accidentului sunt șoferul de 26 de ani și femeia de 24 de ani, doi tineri de 22 de ani, unul de 23 de ani și unul de 21 de ani, potrivit rapoartelor.

Alertă iPhone 14 / Foto Apple via The New York Post
Alertă iPhone 14 / Foto Apple via The New York Post
SUA


Ultimele știri
Cele mai citite