Șase fetițe au murit în SUA după ce au fost proiectate în afara mașinii. Cea mai mică avea doar un an VIDEO

0
Publicat:

Șase fete au murit și alte două persoane au fost rănite în urma unui accident de mașină produs duminică dimineață pe Autostrada I-24 din Tennessee, SUA, au anunțat autoritățile , notează CBS News.

Duminică, la primele ore ale dimineții, personalul de urgență a intervenit după ce o mașină s-a răsturnat pe Autostrada I-24 West, în apropiere de kilometrul 23,  a precizat într-un comunicat Serviciul medical de urgență din comitatul Robertson.

Medicii care au ajuns la fața locului, nu au putut face nimic ca să le salveze pe fetele, care aveau „vârste cuprinse între 1 și 18 ani”. Potrivit autorităților, ele au fost aruncate în afara vehiculului în momentul impactului, acestea fiind găsite pe carosabil. 

FOTO: Twitter
FOTO: Twitter

O femeie despre care anchetatorii cred, de asemenea, că a fost aruncată din mașină a fost găsită în stare critică. Ea a fost tratată la fața locului, iar după a fost transportată cu un elicopter la un spital local.

Șoferul mașinii, un bărbat adult, se afla în stare stabilă, cu răni minore, au declarat oficialii. El a fost transportat cu o ambulanță la spital. 

Autoritățile încearcă să identifice victimele și să afle motivul care a dus la producerea accidentului. 

SUAPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite