Accident mai ceva ca în filme: mașină aruncată în aer de o roată desprinsă VIDEO

0
Publicat:

Secvențe parcă desprinse din Fast and Furious au fost surprinse pe o autostradă din Statele Unite. O mașină a fost proiectată în aer, la propriu, după ce s-a izbit cu viteză de o roată desprinsă de la o camionetă.

Mașina sare în aer și face un salt mai mult decât spectaculos FOTO Twitter
Mașina sare în aer și face un salt mai mult decât spectaculos FOTO Twitter

Imaginile au fost surprinse de camera de bord a unei mașini care circula în spate. Videoclipul a fost postat pe Twitter, la data de 25 martie, devenind viral la scurt timp.

Salt spectaculos pe șosea

Am fost martor și am înregistrat cel mai nebunesc accident de mașină de ieri, a scris șoferul mașinii, pe pagina sa de socializare.

Acesta a mai menționat, în continuarea postării, că se afla într-o mașină Tesla și că autopilotul a fost cel care l-a salvat, întrucât a frânat imediat, pentru a evita impactul.

Bărbatul circula chiar în spatele unei mașini model Kia Soul, de culoare neagră. Aceasta mergea cu viteză pe ultima bandă. Nimeni nu avea cum să prevestească faptul că, în numai câteva secunde, roata unei camionete, de pe banda din mijloc, se va desprinde și va sări drept în fața autovehiculului. Mai mult decât atât, după ce se lovește din plin de anvelopă, mașina sare în aer și face un salt absolut spectaculos. Ulterior, aterizează pe plafon și se rostogolește.

În timp ce camioneta, rămasă fără o roată, se retrage pe banda de urgență, în mod neașteptat, șoferul mașinii Kia reușește cumva să preia controlul volanului. La finalul videoclipului, acesta revine cu mașina avariată înapoi pe șosea, chiar pe banda sa de circulație, unde rămâne oprit.

SUA



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite