Propagandistul Vladimir Soloviov îi cere lui Putin să treacă războiul în „modul turbo”: Voluntarii vin cu propriii bani ca să lupte în Ucraina VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vladimir Soloviov
Vladimir Soloviov

Jurnalistul Vladimir Soloviov, considerat principalul propagandist al regimului Putin, a vorbit despre numărul „incredibil” de voluntari ruşi care-şi doresc să lupte în Ucraina.

Moderatorul Vladimir Soloviov, o figură proeminentă a mediei ruse, are propria emisiune la canalul de stat Russia-1. Soloviov este considerat propagandistul principal al Kremlinului.

În emisiunea sa difuzată în seara zilei de miercuri, 11 mai, jurnalistul a susţinut că Rusia îşi va îndeplini obiectivele în Ucraina dacă preşedintele Vladimir Putin ordonă ca operaţiunea militară specială să treacă la modul „turbo”.

„Este clar că, dacă este luată decizia şi trecem de la operaţiunea militară specială la o operaţiune militară, ne vom putea atinge obiectivele”, spune Soloviov.

El a vorbit şi despre obiectivele pe care Rusia şi le-a propus în Donbas: demilitarizare, denazificare, libertate.

De asemenea, propagandistul Kremlinului a susţinut că nu este cazul decretării stării marţiale şi mobilizării generale deoarece ruşii se oferă voluntari pentru a merge să lupte în Ucraina. 

„Există un număr incredibil de voluntari. Trebuie doar să li se spună unde să se prezinte. Oamenii sunt dispuşi să îşi cheltuiască propriii bani ca să nu se prezinte cu mâna goală”, adaugă Vladimir Soloviov.

În luna aprilie, într-o altă emisiune, Soloviov a declarat: „Vom zdrobi maşinărie de război NATO şi cetăţeni NATO”, în măsura în care Rusia „începe să poarte un război împotriva ţărilor NATO”.

„Odată ce această operaţiune se încheie, NATO se va simţi obligată să-şi pună întrebarea: Avem ce ne trebuie pentru a ne apăra? Avem oameni suficienţi pentru a putea să ne apărăm? Iar în acel moment nu va exista niciun fel de milă. Nu va exista milă”, a adăugat acesta.

Vă recomandăm şi: 

Kremlinul le-ar fi dat ordin reţelelor sale de propagandă să-i obişnuiască pe ruşi cu ideea unei înfrângeri în Ucraina

Bonnie şi Clyde, prezentaţi la un post de televiziune pro-Kremlin ca exemplu de cuplu de sovietici despărţit de război

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite