Ministerul Afacerilor Interne a identificat rapid mașina atacatorilor Crocus. Ce i-a ajutat mult

0
Publicat:

Angajații Ministerul rus al Afacerilor Interne au preluat imaginile de pe camerele de supraveghere înainte ca incendiul să se extindă în clădire, a declarat oficialul departamentului Irina Volk.

Cei patru teroriști capturați după atacul de la Centrul Crocus. Foto: Arhiva Adevărul
Cei patru teroriști capturați după atacul de la Centrul Crocus. Foto: Arhiva Adevărul

Polițiștii au reușit să identifice rapid mașina folosită de teroriștii care au atacat Centrul Cultural Crocus. După cum a declarat pentru TASS reprezentantul oficial al Ministerului Afacerilor Interne, Irina Volk, angajații Ministerul rus al Afacerilor Interne au preluat imagini de la camerele de supraveghere, înainte ca incendiul să se extindă în clădire.

În acea zi, șeful poliției pentru cartierul orașului Krasnogorsk, colonelul de poliție Maxim Myagkov și adjunctul său, locotenent-colonelul de poliție Dmitri Novikov, au sosit la fața locului. Au mers imediat în camera de servere. Până la extinderea incendiului, a fost necesară preluarea înregistrărilor video cu suspecții atacul terorist și traseul deplasării acestora”, a spus ea.

Potrivit acesteia, polițiștii, după ce au spart ușa incintei, împreună cu ofițerii FSB-ului rus, s-au uitat la materialele video și au identificat mașina cu care au fugit presupușii teroriști. „Datorită informațiilor transmise sediului operațional, a fost posibilă stabilirea rutei de deplasare a suspecților și ulterior reținerea acestora”, a conchis Volk. 

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite