Poliţia din Belarus: „Femeia răpită în Siria are un profil moral îndoielnic“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii legii din Belarus au făcut publice detalii despre bielorusca Svetlana Markianovici, care a fost luată ostatică de rebelii sirieni alături cetăţeana Republicii Moldova Carina Colţa.

Serghei Koltun, şef adjunct la direcţia de prevenire a traficului de fiinţe umane din cadrul Ministerului de Interne din Belarus, a declarat pentru presa locală că femeia pleca adesea la muncă în Liban.

Originară din regiunea Minsk, tânăra lucra timp de câteva luni într-un club de noapte din Liban, fără a avea viză de muncă, iar apoi se întorcea în Belarus.

Potrivit responsabilului, ea a fost lipsită de drepturile părinteşte. Fiul ei, care are acum şase ani, a fost adoptat.
„Din câte cunoaştem, profilul moral al acestei femei lasă de dorit“, a spus reprezentantul poliţiei din Belarus.

Anterior, unchiul Svetlanei a povestit că aceasta a crescut fără tată, iar mama ei ar fi murit de un atac de cord provocat de comportamentul impulsiv al fiicei.

De remarcat că autorităţile de la Chişinău nu au oferit, deocamdată, nicio informaţie despre moldoveanca ţinută ostatică în Siria şi doar i-au confirmat cetăţenia. „Adevărul“ a reuşit să reconstituie povestea Carinei Colţa din declaraţiile iubitului ei. Acesta ne-a declarat că femeia este de zece ani dansatoare în Orient.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite