Mai multe ştiri, cu numai 1 leu în plus, în „Adevărul“ de vineri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În fiecare vineri ziarul „Adevărul Moldova“ apare împreună cu „Click pentru femei“
În fiecare vineri ziarul „Adevărul Moldova“ apare împreună cu „Click pentru femei“

Din vinerea aceasta, în fiecare săptămână, vei găsi în paginile ziarului „Adevărul“ Moldova mai multe articole utile pentru tine şi familia ta.

Din 15 martie, în fiecare zi de vineri, „Adevărul“ Moldova te aşteaptă să-l redescoperi. Pentru că de mai bine de doi ani suntem ziarul de limba română din Republica Moldova pe care-l citeşti cu plăcere, ţi-am pregătit un nou set de rubrici numai bune pentru ca tu să te deconectezi în weekend. Asta pe lângă cele mai importante ştiri, cu care te ţinem la curent, zi de zi.

Astfel, vei descoperi pagini de el şi ea, de sănătate, de tendinţe, interviuri cu personalităţi remarcabile, precum şi ponturi verificate şi la îndemână despre toate activităţile tale preferate, fie că-i vorba despre exerciţii fizice, bucătărie, home deco sau, de ce nu, grădinărit. Totul, la preţul special de numai 5 lei.

Asta nu e tot! În fiecare vineri, când mergi la chioşcul de ziare să cumperi „Adevărul“ Moldova, întreab-o pe vânzătoare şi de revista „Click pentru femei“. Ai s-o primeşti gratuit împreună cu ziarul tău preferat, la fel ca şi până acum. Asta fiindcă ne-am gândit că ţi-ar prinde bine să ai şi tu cea mai citită revistă românească dedicată femeilor moderne, preocupate de familie, sănătate, modă, bucătărie. Bineînţeles, cu un aport generos de ştiri mondene despre celebrităţile din România, dar şi cele internaţionale.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite