Doi suspecţi sunt anchetaţi pentru crima din Vatra

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, cei doi bănuiţi riscă închisoare pe viaţă Foto: Adevărul
Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, cei doi bănuiţi riscă închisoare pe viaţă Foto: Adevărul

Oamenii legii au reuşit să reţină doi bănuiţi în cazul taximetristului omorât în comuna Vatra, acum trei luni de zile.

Victima s-a dovedit a fi originară din raionul Anenii Noi în vârstă de 27 ani. În cadrul cercetărilor demarate la faţa locului, medicul legist a depistat pe suprafaţa cadavrului leziuni provocate de cuţit, în special în regiunea capului, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al Direcţiei poliţie a municipiului Chişinău, ofiţerii de investigaţii au desfăşurat acţiuni speciale de identificare şi reţinere a făptaşilor, iar aceştia s-au dovedit a fi doi indivizi cu vârstele de 24 şi respectiv 26 ani, cu antecedente penale şi consumatori de droguri. În cadrul audierilor indivizii şi-au recunoscut vina, şi au spus că intenţionau să deposedeze victima de bani, pentru a procura droguri. Ulterior, forţele de ordine au depistat cuţitul într-un lac din capitală, cu care ar fi fost omorât taximetristul.

Pe marginea acestui caz a fost iniţiată o cauză penală pentru omor intenţionat. Indivizii se află în custodia poliţiei şi riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 15 la 20 de ani sau cu detenţie pe viaţă.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite